Stiri

Sunrise Inc – Yanna (single nou)

Sunrise Inc – Yanna (single nou)

 

Vine vara, apar si piesele de sezon. In dimineata aceasta incepem cu piesa cu care baietii de la Sunrise Inc asteapta sezonul estival. Se numeste Yanna si vine dupa succesele de anul trecut, “Lick Shot” si “Still The Same”.

Piesa cea noua baietilor se vrea a fi una fresh, plina de energia noptilor de vara, inspirata din folclorul balcanic si conceputa ca o piesa de club.

Baietii au declarat :

 “Dupa ce am sustinut o serie de concerte in Bulgaria, ne-am oprit sa mancam, iar in difuzoarele localului se auzea o piesa interesanta, din folclorul bulgaresc. Si asa s-a nascut Yanna, pe baza acelui sample care suna genial” (Silviu)

“Nu Yanna trebuia sa fie urmatorul single, dar feedback-ul pozitiv pe care l-am primit atat la concertele din Romania, cat si la cele de afara ne-au facut sa ne schimbam planurile”. (Adi)

Toti cei trei Sunrise INC, adica Silviu, Adi si Mihai, au spus ca sunt extrem de multumiti de ce au reusit sa faca si spera ca Yanna se va bucura chiar de un succes mai mare decat celelalte piese lansate de-a lungul timpului.

Da rasta veti decide voi, dupa ce ascultati piesa.

Sursa: www.monden.info Autor: Daimon, postat marti, 24 mai 2011, 10:47

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri