Stiri

Sunt Richard si Judy in situatii de criza?

Sunt Richard si Judy in situatii de criza?

Judy Finnigan arat un pic mai rau ca dupa razboi, dupa un pranz pe indelete cu sotul ei Richard si fiica lor, Choel.

De curand ea a fost supusa unor acuzatiile de alcoolism pe care ea si sotul Richard Madeley, a negat intotdeauna furios spusele presei.

Dar unele imagini demonstreaza contrarul afirmatiilor, mai ales aspectul pe cate Judy Finnigan l-a capatat in urma ultimelor evenimente nefericite din viata ei.

Cu siguranta Judy nu are de gand sa renunte la acest viciu si nu face nici o favoare nimanui pentru a convinge ca sunt doar minciuni, deoarece invitata la mai multe evenimente a demonstrat ca nu este retrasa atunci cand vine vorba de bautura.

Fosta prezentatoare TV, 61 de ani, a fost vazuta in Londra cu sotul Richard, 53, si fiica Chloe, 22, marti dupa-amiaza.

Strangandu-se bine de mana lui Chloe, ea parea jenata de faptul ca se confrunta cu camerele de luat vederi  care le urmareau in momentul in care se plimbau  pe jos Hampstead High Street.

Trio-ul se bucurau de o zi de familie in zona de nord a Londrei, cu o oprire pentru masa de pranz la cantina lantului de populare, inainte de "rubrica" de shopping.

Ei au vizitat libraria  Waterstone's si magazinul de muzica HMV, Chloe a fost imbracata in pantaloni scurti, adidasi si un sacou de dimensiuni mari, verde, au cumparat un DVD din New Moon, a doua transa din Twilight Saga.

In timp ce Richard parea orbit  paparazzi, Chloe a devenit foto-timida in fata camerelor de filmat mergand cu capul in jos, iar o lunga perioada de timp ea a stat de vorba la telefon.

La inceputul acestei luni, Richard a fost nevoit sa hege zvonurile ca mariajul sau de 24 de ani cu Judy a fost ca pe ghimpi.

Sursa: dailymail.co.uk Autor: Florence, postat joi, 25 martie 2010, 11:36

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri