Stiri

Sylvester Stallone doar actor, nu si cascador

Sylvester Stallone doar actor, nu si cascador

Unul din cei mai spectaculosi actori ai ultimelor decenii nu prea mai e dispus sa isi realizeze el insusi cascadoriile. Mai bine spus nu prea mai e in masura, pentru ca lui i-a palcut si partea asta a rolurilor.

Sylvester Stallone si-a luat intotdeauna rolul in serios fiind printre actorii care isi asumau riscurile implicate de rol, lucrand in acest sens cat se poate de serios la conditia fizica. Anii au trecut insa si peste Stallone.

Dupa ce s-a accidentat serios la gat in timpul filmarilor pentru mult asteptatul The Expendables, actorul in varsta acum de 63 de ani a fost atentionat de doctorul sau ca risca paralizeze in cazul unui nou accident. Se apre ca actorul s-a speriat destul de serios, anuntand pe moment ca se va retrage din activitate dupa acest ultim film.

Stallone ar fi declarat, conform presei americane, mai precis revistei Cigar Aficionado "Faptul ca eu realizez acele scene (cascadoriile) ii ajuta pe ceilalti colegi de film. Vor sa ma depaseasca asa ca incearca sa faca lucrurile si mai bine. Stiu ca nu ar mai trebui sa fac chestii din astea la varsta mea... platesc un pret destul de mare." adaugand mai apoi "Nu mai pot face astea din nou. Asta e, nu a mai ramas nimic de facut. Doctorul mi-a spus ca in cazul unui nou accident la gat pot paraliza sau mai rau. Nu este ceea ce vreau sa aud, dar asta e realitatea."

Referindu-se la posibilitatea folosirii unor dubluri, Stallone a spus destul de resemnat "Probabil ca exista cativa (actori) care sa-mi semene, dar nu-mi palce sa fac asta. Ceea ce l-a facut pe Rocky special e tocmai asta, in 32 de ani de cariera nu am folosit niciodata dubluri."
 

Sursa: www.imdb.com Autor: Daimon, postat miercuri, 14 iulie 2010, 13:46

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri