Stiri

THE BLACK EYED PEAS lanseaza un nou album!

THE BLACK EYED PEAS lanseaza un nou album!

Dupa o pauza de patru ani, formatia The Black Eyed Peas, castigatoare a trei premii Grammy, prezinta The E.N.D. Cel de-al cincilea album de studio al trupei va fi lansat pe data de 9 iunie, iar "Boom Boom Pow" este primul single de pe noul material.

The E.N.D este primul album lansat dupa Monkey Business (mai 2005). Materialul lor din 2005 s-a vandut in peste 9 milioane de exemplare si a castigat doua premii Grammy (Best Rap Performance By a Duo or Group si Best Pop Performance by a Duo or Group) si premiul MTV VMA pentru Best Hip-Hop Video in 2006. In cei trei ani de pauza, solista trupei, Fergie, a scos un album solo de mare succes, The Dutchess inregistrand vanzari de peste 6 milioane de exemplare.

Will.i.am. si-a lansat deasemenea albumul Songs About Girls la care a colaborat cu Cheryl Cole de la Girls Aloud, Snoop Dogg, Busta Rhymes sau Ludacris.. Will a fost implicat activ si in campania prezidentiala a lui Barack Obama. Liderul trupei a contribuit si la coloana sonora a filmului Madagascar: Escape 2 Africa., acesta imprumutandu-si vocea personajului Moto Moto. Trei dintre membrii formatiei vor fi implicati in proiecte cinematografice: Fergie va juca in Nine, will.i.am a fost invitat sa joace in X-men Origins: Wolverine, iar Taboo va face parte din distributia filmului Streetfighter.

Cu 26 de milioane de albume vandute in intreaga lume si 11 nominalizari la premiile Grammy, The Black Eyed Peas sunt una dintre cele mai de succes trupe ale ultimului deceniu.

Sursa: Universal Music Romania Autor: RooT, postat vineri, 20 februarie 2009, 12:34

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri