Stiri

The Hurt Locker a dominat premiile Oscar 2010

The Hurt Locker a dominat premiile Oscar 2010

O imensa surpriza in aceasta noapte la Premiile Oscar 2010. The Hurt Locker a plecat acasa cu 6 premii, printre care cele mai importante "Cel mai bun regizor" si "Cel mai bun film". Desi Avatar era favoritul la mai toate cele 9 categorii la care a fost nominalizat si filmul fostei sotii a lui James Cameron, The Hurt Locker a luat toata spuma de la Oscar.

Filmarile pentru lungmetraj au avut loc in Iordania si, desi era stabilit ca o parte din ele sa fie in Kuwait, intr-o baza militara a Statelor Unite ale Americii, accesul echipei de filmare a fost interzis in cele din urma. Tocmai din cauza tarii in care a fost turnata, productia a intampinat ceva probleme pentru ca cei din echipa nu s-au aratat deloc entuziasmati de faptul ca urmau sa filmeze in Orientul Mijlociu.

Pana si actorul principal, Jeremy Renner, atunci cand a fost intrebat despre experienta din Iordania, a recunoscut ca initial nu a simtit nici urma de incantare. "Eram foarte speriat, asta-i adevarul. Eram un american ignorant, care nu stia prea multe despre cultura islamica sau despre Orientul Mijlociu", a declarat acesta.

Odata ajunsi in Iordania, prima saptamana de filmari s-a dovedit a fi crunta din cauza unui necrutator val de caldura, iar unul dintre operatorii de imagine chiar s-a imbolnavit de o forma de hipertermie. In ciuda caldurilor de nesuportat, Jeremy Renner a purtat un costum identic cu cel al genistilor, fara sa apeleze la o dublura. "Costumul era atat de masiv incat simteam ca intreg trupul si sufletul mi-erau sfaramate sub greutatea lui. Ori de cate ori il dadeam jos, simteam ca plonjez intr-o piscina", a mai marturisit el.

Ce alte premii au mai fost castigate puteti vedea aici, fanclub.ro a scris in timp real care sunt castigatorii de la Premiile Oscar 2010.

Sursa: Fanclub.ro Autor: Adi.Vrauko, postat luni, 08 martie 2010, 07:02

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri