Stiri

The Mission - Parov Stelar, John Digweed, Antipop - recenzie Monden.info

The Mission - Parov Stelar, John Digweed, Antipop - recenzie Monden.info

Noi v-am prezentat de foarte multa vreme evenimentul care a avut loc sambata la Arenele Romane, ultima productie The Mission care i-a avut in prim plan pe Parov Stelar, John Digweed, Antipop aka Télépopmusik si pe Bogdan.

Colegii de la Monden.info au fost acolo asa ca putem afla si noi mai multe despre eveniment.

Sambata seara Arenele Romane au fost locul de intalnire al tuturor iubitorilor de muzica electronica, care s-au adunat in numar neasteptat de mare sa-i vada pe Parov Stelar, John Digweed, Antipop aka Télépopmusik si pe Bogdan. Biletele puse la dispozitie inainte de show au fost sold out de mult iar la 11 noaptea deja erau sold out si biletele de la intrare. Cateva mii de persoane au stat la coada, sperand sa prinda un loc, insa Arenele Romane nu i-au putut gazdui pe toti doritorii. La ora 3 dimineata lumea inca mai statea la intrare, ceea ce arata ca fanii devotati nu renunta niciodata. happy

Desi nu l-am prins de la inceput, Bogdan a avut un set ok, dar lumea era nerabdatoare sa-l asculte pe Dj Antipop. Acesta nu s-a dezis si a incalzit fanii mai ales cu remixul piesei “Man With The Red Face” – Mark Knight & Funkagenda, si remixul piesei “Einmusik Remix” – Coburn. Din pacate, Antipop a avut ceva probleme tehnice in timpului setului sau care au sters un pic din entuziasmul fanilor, insa a compensat prin beat-uri de calitate.


continuare si galerie foto.

Sursa: www.monden.info Autor: Daimon, postat luni, 14 martie 2011, 16:55

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri