Stiri

The Muppets, Oprah Winfrey si Penelope Cruz vor avea propriile stele la Hollywood

The Muppets, Oprah Winfrey si Penelope Cruz vor avea propriile stele la Hollywood

Hollywood Walk of Fame se va imbogati anul viitor cu inca 30 de stele. Printre numele care se vor adauga celebrei locatii se numara cele ale lui Neil Patrick Harris, Oprah Winfrey, Buddy Holly sau the Muppets.

Camera de Comert din Hollywood a anuntat ca in 2011 vor fi dezvelite alte 30 de noi stele, Fiecare beneficiar va plati 25 de mii de dolari pentru acest privilegiu.

Desi nu se cunosc datele la care vor avea loc cceremoniile, va putem spune ca de exemplu va exista o singura ceremonie pentru actorii Bruce Dern si Diane Ladd si pentru fiica lor Laura Dern. Daca tot suntem la capitolul cinematografie, va oferi si celelalte nume care vor fi incluse pe Hollywood Walk of Fame: Penelope Cruz, Ed Harris, Kenny Ortega, Gwyneth Paltrow, Ridley Scott, Sissy Spacek, Donald Sutherland, Reese Witherspoon, dar si the Muppets (probabil ca e vorba de o distinctie colectiva, pentru ca, de exemplu Kermit are deja steaua lui).

Vedetele de televiziune vor fi si ele reprezentate, pe langa Oprah si Harris de Danny DeVito, Tina Fey, Simon Fuller, John Langley, Ed O'Neill si producatorul John Wells.

Nici la capitolul muzicieni nu ducem lipsa de nume sonore: Melissa Etheridge, Los Tigres Del Norte, Rascal Flatts, Go-Go's, Slash, Will.i.Am, si Bebe & Cece Winans in timp ce Joe Mantegna va fi reprezentantul lumii teatrului.

Buddy Holly si Louis Prima vor primi aceasta distinctie postum.

Sursa: www.reuters.com Autor: Daimon, postat vineri, 18 iunie 2010, 12:41

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri