Stiri

The Police în turneu de revenire

The Police în turneu de revenire

Celebra trupa The Police si-a început turneul de revenire în Canada, printr-un concert sustinut cu casele de bilete închise luni noapte la Vancouver în fata a 20.000 de spectatori - deloc rau pentru o trupa ce nu a mai sustinut un concert pe un stadion de mai bine de 20 de ani.

Fanii i-au primit pe cei de la The Police cu însufletire, în picioare, cântând împreuna cu acestia hitul din 1979 "Message in a Bottle" cu care Sting&Co. si-au început concertul. Trioul Police - Solistul si basistul Sting, chitaristul Andy Summers si bateristul Stewart Copeland si-au continuat spectacolul în atmosfera generala de sarbatoare, acordurile muzicii fiind întrerupte doar de zgomotele ropotelor de aplauze.

Trupa The Police s-a destramat în 1984, în plina glorie. Sting, 55 de ani, Summers, 64 de ani si Copeland, 54 de ani, si-au încercat apoi norocul în cariere solo. În deschiderea trupei The Police a cântat nimeni altul decât fiul lui Sting, Joe Sumner, care este solistul si basistul trupei Fiction Plane si care din punct de vedere muzical seamana foarte mult cu tatal sau, al carui nume real este Gordon Sumner. The Police va sustine 21 de concerte în Statele Unite ale Americii si Canada, urmând apoi sa cânte în America de Sud, Europa si Australia.

Sursa: antena3 Autor: Anonymous, postat miercuri, 30 mai 2007, 10:58

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri