Stiri

TIFF 2010 in direct  pe VoxPublica

TIFF 2010 in direct pe VoxPublica


Ultimele zile ale Festivalului International de Film Transilvania vor fi transmise in direct prin live streaming si live blogging pe VoxPublica.

In fereastra video utilizatorii vor putea urmari cele mai importante momente ale festivalului, printre care si Gala TIFF de sambata seara, in timp ce Costi Rogozanu va prezenta la cald reactii premiantii si evenimentele din cadrul TIFF.
Cei care nu au putut ajunge la Cluj vor putea urmari pe VoxPublica, incepand din aceasta seara, TIFF Lounge cu regizorul Corneliu Porumboiu de la ora 17:00, dar si concertul KUMM in cadrul alternaTIFF (de la 21:30).

Ziua de sambata este dedicata Galei TIFF 2010 care va avea loc, ca in fiecare an, la Teatrul National din Cluj incepand cu ora 20:30 si in cadrul careia vor fi acordate 20 de premii. Pana in acest moment favoritii pentru Premiul Publicului sunt in ordine lung-metrajele Grasii (Gordos) – in regia lui Daniel Sanchez Arevalo; Medalia de onoare, a regizorului Peter Calin Netzer, si Felicia inainte de toate a lui Razvan Radulescu.

Tot sambata, utilizatorii VoxPublica vor putea urmari live TIFF Lounge cu Florin Piersic Jr. (de la ora 17:00) si concertul The Mono Jacks (de la 21:30).

Ultima zi, duminica, a fost rezervata pentru Dorina Lazar, una dintre cele mai indragite actrite ale teatrului si filmului romanesc care va primi anul acesta Premiul TIFF pentru intreaga cariera. VoxPublica va transmite atat conferinta de presa programata de la 10:30, cat si TIFF Lounge de la 17:00.

Cea de-a noua editie a Festivalului International de Film Transilvania a gazduit anul acesta 240 de productii, dintre care in competitie au intrat 12 lung-metraje selectate de Mihai Chirilov, directorul artistic al festivalului, si alte 12 scurt-metraje alese de Mihai Mitrica, director Anim’est.

In Zilele Filmului Romanesc au fost proiectate 35 de productii (16 lung-metraje, 19 scurt-metraje), doua dintre acestea fiind inscrise in competitie: Medalia de onoare si Felicia inainte de toate.

 

Sursa: fanclub.ro Autor: Daimon, postat vineri, 04 iunie 2010, 17:51

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri