Stiri

Toni Tone feat. Lexi – Forever Alive (videoclip)

Toni Tone feat. Lexi – Forever Alive (videoclip)

 

Unul din cele mai noi proiecte muzicale de pe piata romaneasca e Toni Tone, un duo alcatuit din DJ Toni si DJ Tone. Cei doi au lansat in aceasta primavara, in colaborare cu Alexandra aka Lexi primul lor single “Forever Alive” care a venit cu un sound nou.
 
Asa se explica probabil faptul ca piesa a prins foarte bine la radio, atat de bine incat baieii au decis sa faca si un videoclip, pentru a intra si pe TV. Materialul a fost regizat de Iulian Moga si vorbeste despre o poveste de dragoste neimplinita, personajul principal fiind interpretat chiar de Lexi.
 
Despre material ne-a vorbit chiar DJ Tone care a spus ca:
 
“Filmarile au durat de la 16:00 la 10:00 dimineata a doua zi. Totul a mers perfect si tot respectul nostru pentru echipa de productie care ne-a ajutat foarte mult. Decorurile au fost senzationale iar Lexi ne-a socat in mod placut prin felul in care si-a jucat rolul. Dupa ca a filmat aproape incontinuu toata noaptea, la 8 dimineata am ajuns la scena in care camera se inunda si ea trebuia sa se joace in apa, care era foarte rece, si sa cante cu zambetul pe buze „ I feel so fine”. De abia asteptam sa vedem rezultatul final”
.
Mai multe detalii despre proiect puteti afla pe Monden.Info, noi trecem direct la imagini:
 
 
 
 
Sursa: www.monden.info Autor: Daimon, postat luni, 18 aprilie 2011, 17:03

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri