Stiri

Tony Blair spune ca Bono ar fi putut fi Prim Ministru

Tony Blair spune ca Bono ar fi putut fi Prim Ministru

In contextul in care si Wyclef Jean a avut o tentativa de a se implica in politica, zadarnicita de anumite considerente biroctratice, iata ca suntem pusi in fata unei alte imagini cu un muzician intr-o eventuala pozitie de om politic.

Sa nu acordam insa lucrurilor o valoare mai mare decat e cazul. Faptul ca in volumul A Journey, (lansat zilele trecute) fostul premier britanic Tony Blair spune ca Bono ar fi putut sa devina Prim Ministru daca ar fi ales o cariera politica nu e decat o consideratie personala.

Cu toate acestea, tinand cont de implicarea lui Bono in viata sociala si politica, chiar si acum din postura de artist Bono, ar putea candva sa se implice in politica Britanica. dar asta nu e chiar un subiect care sa fie interesant pentru noi, asa ca lasam lucrurile asa, consemnand doar spusele lui Blair.

Cartea, in care politicianul britanic abordeaza subiecte dintre cele mai diverse, de la muzica pana la ce inseamna celebritatea, imaginea si cum poate aceasta fii revigorata (din perspectiva politica, dar nu numai)
 

Sursa: www.guardian.co.uk Autor: Daimon, postat joi, 09 septembrie 2010, 12:56

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri