Stiri

Trailer: Ben Affleck - The Town

Trailer: Ben Affleck - The Town

Ben Affleck se afla in urma cu ceva timp in negocieri cu cei de la Warner Bros pentru a regiza, a rescrie scenariul si a interpreta un rol in productia numita The Town, inspirata din romanul Printul hotilor al scriitorului Chuck Hogan.

The Town prezinta un triunghi amoros tensionat, format intre o femeie puternica si inteligenta, un hot veteran care reuseste sa ii fure acesteia inima si un agent FBI ce se straduieste sa il captureze si sa il demaste pe escroc inainte ca acesta si banda lui de raufacatori sa isi poata realiza urmatoarea lovitura.

Primul si ultimul lungmetraj regizat de Ben Affleck se numeste Gone Baby Gone, film care ii are in distributie pe fratele sau Casey Affleck, Morgan Freeman, Ed Harris si Amy Ryan.

Filmul este o drama adaptata dupa romanul lui Dennis Lehane care se aseamana oarecum din punct de vedere al subiectului abordat cu noul film.

Affleck a devenit cunoscut la Hollywood cu filmul Good Will Hunting, capodopera care i-a adus si un Premiu Oscar pentru Cel mai bun scenariu, scris in colaborare cu bunul sau prieten Matt Damon.

Insa Ben nu sta numai in spatele camerei de filmat.

In 2009 l-am vazut in filmul lui Ken Kwapis - He's just not that into you, in thriller-ul politic - State of play al studiourilor Universal si in comedia Extract, in regia lui Mike Jude.

Astazi avem onoarea sa va prezentam primul trailer al filmului The Town.

 

Sursa: http://punchbowlblog.com Autor: Florence, postat luni, 19 iulie 2010, 15:20

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri