Stiri

Trupa Bere Gratis isi schimba formula

Trupa Bere Gratis isi schimba formula

Dupa ce basistul si chitaristul formatiei au anuntat ca parasesc formatia, motivele fiind neintelegerile cu liderul trupei. MIhai a trimis un comunicat oficial prin care anunta noua componenta.

Dragi prieteni, formatia BERE GRATIS anunta incetarea colaborarii cu Vlad Vedes (chitara) si Nicu Avram (bass). Din respect pentru timpul petrecut impreuna si contributia fostilor nostri colegi la muzica BERE GRATIS alegem sa nu comentam motivele acestei despartiri, asa cum nu am facut-o niciodata.

In perioada imediat urmatoare, formatia va activa in formula: Mihai Georgescu – solist vocal, Robert Anghelescu – clape, Marian Saracu – tobe, Marius Bob – chitara (colaborator) si Radu Vastag – bass (colaborator). Prima aparitie in aceasta formula va fi in data de 30 ianuarie, ora 19:00, la mall-ul din Alba Iulia. Ca si pana acum, va asteptam in numar cat mai mare la concertele BERE GRATIS si asa cum stiti si cum am facut intotdeauna, va vom darui ceea ce avem mai bun in noi. Multumim presei pentru tot ce a facut pentru noi in cei aproape 12 ani de BERE GRATIS.

Sursa: Cat Music Autor: Adi.Vrauko, postat luni, 25 ianuarie 2010, 13:31

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri