Stiri

Trupa Heaven lanseaza un nou single: Dynamite

Trupa Heaven lanseaza un nou single: Dynamite

Dupa ce in vara lui 2010 lansau cu mult succes videoclipul Sexy Girl, fetele de la Heaven ne ofera acum pe inceput de an o noua piesa. Single-ul Dynamite a fost prezentat in premiera in aceasta dimineata, la Neatza cu Razvan si Dani.

Va oferim mai jos cateva pasaje din comunicatul de presa:

    Noua piesa aduce un aer nou si o imagine proaspata si provocatoare a trupei. Pasajele in interpretare indiana combinate cu ritmurile fresh au fost trase la cerea expresa a compozitorului Gabriel Huiban si a echipei Gala Records, alaturi de care a lucrat, intr-un studio din India.

    Data lansarii nu a fost aleasa aleatoriu, ci coincide cu aniversarea de sase ani a trupei Heaven. ”Am vrut sa fie ceva special. Daca in anii trecuti am organizat cate o petrecere la care ne-am adus aminte de momentele de inceput si am analizat evolutia trupei alaturi de prieteni, familie si colegi dragi, anul acesta am ales sa marcam momentul altfel. Dynamite este o piesa la care noi, Gabriel Huiban si echipa lui am muncit luni de zile. Desi a fost gata inca din decembrie, am decis impreuna sa amanam momentul lansarii. Asa ca, de ziua noastra, facem noi un cadou fanilor – o piesa noua si o imagine reinventata a trupei Heaven”, sustin fetele.

Sursa: www.monden.info Autor: Daimon, postat miercuri, 09 februarie 2011, 15:57

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri