Stiri

Tuborg Tropical o noua bere de vara!

Tuborg Tropical o noua bere de vara!

Primite initial cu foarte multa reticenta de consumatori, berile cu arome par sa fie din ce in ce mai interesante atat pentru consumatori cat si pentru producatori.  Asa se explica fireste si faptul ca United Romanian Breweries Bereprod a lansat de curand in Romania sortimentul Tuborg Tropical.

Produsul este comercializat exclusiv in Romania fiind o combinatie intre bere Tuborg si suc de lime si fructul pasiunii.

Doron Zilberstein, vicepresedintele departamentului de marketing al URBB a declarat: "Suntem singura tara in care se produce si se comercializeaza aceasta extensie a marcii Tuborg, dintre toate cele peste 100 tari in care se gaseste berea Tuborg".

Tuborg Tropical va fi o prezenta de sezon pe piata urmand sa fie comercializata pana in luna septembrie. Produsul se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor, URBB estimand ca vanzarile de Tuborg Tropical vor reprezenta 5% din totalul vanzarilor de bere Tuborg in perioada iulie-septembrie. Ceea ce, spunem noi, nu este totusi o cifra impresionanta,

Contiutul de aclool va fi de 4,6%, pentru Tuborg Tropical, produsul urmand a fi disponibil in key accounts, magazine de proximitate si HoReCa, in variantele 0,33 litri (sticla si doza sleek) si 0,5 litri (doza). Principalul concurent al acestui nou produs va fi Redd's al companiei Ursus.

URBB este unul dintre cei mai mari producatori de bauturi de pe piata locala, fiind prezent atat pe piata berii, cat si pe cea a bauturilor racoritoare. Portofoliul companiei cuprinde exclusiv marci premium internationale: Tuborg, Carlsberg, Holsten, Skol, Guinness, Kilkenny, Orangina si Granini. In 2010, compania a intrat si pe segmental apelor minerale, prin lansarea Bilbor.


 

Sursa: www.dailybusiness.ro Autor: Daimon, postat miercuri, 07 iulie 2010, 15:49

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri