Stiri

Turneul Mondial Christina Aguilera amanat pentru 2011

Turneul Mondial Christina Aguilera amanat pentru 2011

Mult asteptatul turneu pe care Christina urma sa il inceapa in curand a fost amanat, conform unor declaratii date ieri de reprezentantii artistei (pe siteul oficial nu apare insa nici o informatie in acest sens). Aceasta decizie e consecinta  programului incarcat al divei (va lucra la un nou film si un nou album..)

Christina Aguilera
e de altfel de ceva vreme in plina campanie de promovare a albumului Bionic, care va fi lansat pe 8 iunie. Cantareata va apare si in filmul Burlesque ce urmeaza sa fie lansat spre sfarsitul anului.

Declaratiile oferite presei suna cam in felul urmator "Cantareata a simtit ca are nevoie de mai mult timp pentru a pregati show-ul, ceea ce nu era posibil in mai putin de o luna dintre momentul lansarii albumului si data inceperii turneului"

Turneul american urma sa inceapa in iulie dar noile date vor fi comunicate in a doua parte a anului, fara a se preciza daca turneul va avea loc in toamna lui 2010 sau mai tarziu.  Ultimele informatii validand insa varianta unui turneu in 2011.  

Primele single-uri lansate de Christina de pe Bionic, Not myself tonight si Woohoo (feat Nicki Minaj nu au prea rupt gura targului.

Pana la noi informatii, nu ne ramane decat sa asteptam data de 8 iunie si lansarea oficiala Bionic.

La un moment dat, vom afla si care e exact povestea acestei amanari surprinzatoare a turneului.

Sursa: www.reuters.com Autor: Daimon, postat marti, 25 mai 2010, 11:19

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri