Stiri

TVR 2 relanseaza „intalnire pe 2“ si aduce un jurnal de stiri la ora  12.00 in Grila de primavara

TVR 2 relanseaza „intalnire pe 2“ si aduce un jurnal de stiri la ora 12.00 in Grila de primavara



         Din 1 martie, TVR 2 intampina primavara cu o noua grila  marcata de schimbari care sa il aduca mai aproape de targetul sau,  publicul tanar, activ, cu studii medii si superioare. Programele noi  vor debuta inca din prima zi a noii grile si vor intra in emisie  treptat, pe parcursul saptamanilor care vor urma.


           Astfel, din 1 martie, de luni pana vineri, incepand cu  ora 10.45, Cosmina Pasarin si Dalia Pusca, amfitrioanele emisiunii  „intalnire pe 2“ vor incerca sa va ofere dimineti pline de optimism,  energie, informatii interesante si muzica buna. Emisiunea va fi urmata  de un tronson special, de la ora 12.00 dedicat primului jurnal  important al zilei de la Televiziunea Romana, Telejurnal. Acesta va fi  completat pe parcursul zilei de Jurnalul Euronews pentru Romania, de  la ora 18.00  (de luni pana joi) si de Ora de stiri de la ora 22.00  (de luni pana duminica).


           Brandurile consacrate ale TVR 2 precum D’ale lui Mitica,  Videoterapia, Pescar Hoinar sau Replay se vor regasi si ele cu noi  premiere in grila de primavara.


           Iubitorii muzicii populare romanesti autentice au din  acest sezon un tronson special dedicat lor, in care, de marti pana  joi, de la ora 12.45, pot urmari emisiunea Popasuri folclorice.  Traditiile si cantecele romanesti vor fi si ele prezentate in emisiuni  precum Doi care doinesc (duminica la ora 11.00) sau Zestrea romanilor  (sambata de la ora 15.30).


           Decizia luata anul trecut de a programa o linii de filme  artistice in prime time, incepand cu ora 19.20 se mentine si in acest  sezon, oferind o alternativa viabila pentru publicul care doreste sa  vada si altceva decat stiri violente sau cancan-uri.
Grila de primavara a TVR 2 aduce de la ora 21.00 o linie speciala cu  emisiuni de life-style, din care nu vor lipsi emisiuni precum Bazar,  Imaginea Succesului, Bugetul meu sau Arena Leilor, care revine la TVR  2 cu sezonul VI. Concurentii acestui nou sezon vor avea ocazia sa se intalneasca cu noi "Lei", oameni de afaceri importanti, pentru a discuta posibile parteneriate de succes.
Sfarsitul de saptamana la TVR 2 se adreseaza intregii familii, cu  emisiuni pentru copii (ABC de ce, Atentie copii!, H-Ora  prichindeilor), adolescenti si tineret (Liber pe contrasens, Zona IT),  iubitori ai motoarelor (Motomagia, Un zambet pe 4 roti), impatimiti ai  drumetiilor (Natura si aventura) sau ai muzicii (Atentie, se canta !,  Timpul chitarelor, Muzica si Muzichie).


La capitolul filmelor documentare, Jamie Oliver va continua sa isi  rasfete publicul cu cele mai eficiente secrete pentru un meniu variat  si rapid, dar va veni in 5 martie cu un supliment special : un  documentar de la ora 23.10 special dedicat carnii de porc,  produselor  si  efectelor lor asupra sanatatii noastre. Tot la capitolul filmelor  documentare trebuie semnalat Aromanii, un documentar cu valoare  istorica realizat de catre producatorii TVR in mai multe tari, ce va  fi difuzat din 7 martie in fiecare duminica, de la ora 16.30. Seria de  documentare, in premiera la TVR, are ca subiect populatia aromana din  Balcani si este realizat de Maria Cica.

Sursa: TVR Autor: Adi.Vrauko, postat luni, 01 martie 2010, 12:25

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri