Stiri

U2 pierd 100 de milioane de lire din cauza amanarii concertelor

U2 pierd 100 de milioane de lire din cauza amanarii concertelor

Paul McGuiness, managerul irlandezilor a spus ca Bono si compania vor pierde aproximativ 100 de milione de lire sterline, in urma anularii concertelor, chiar si in situatia reprogramarii lor ulterioare.   

U2 au fost nevoiti sa amane inceputul U2 360° Tour 2010 din cauza operatiei la spate la care a fost supus Bono. In aceasta perioadam trupa urma sa sustina o serie de concerte in SUA si Canada. Problema lui Bono i-a facut sa renunte si concertul din cadrul festivalului britanic de la Glastonbury, acolo unde ar fi trebuit sa cante pe 25 iunie.

Conform celor declarate de managerul trupei, fiecare zi inseamna cheltuieli de aproximativ 500 de mii de lire, fie ca trupa canta, fie ca nu.

Nu am stat sa fac calcule, asa ca nu sunt foarte convins de faptul ca McGuiness nu dramatizeaza macar un pic, dar cu siguranta ei de la U2 au pierderi importante in urma problemei lui Bono.   

Lasand asta la o parte, va mai spun ca la un moment dat saptamana asta vor fi anuntate noile date date pentru turneul din America de Nord, ceea ce probabil ne intereseaza mai putin, dar va reamintesc si ca ii puteti vedea pe U2, in septembrie sau octombrie, la Atena, Istanbul, Munchen sau Roma.

Mai multe detalii gasiti pe www.u2.com    

Sursa: www.aceshowbiz.com Autor: Daimon, postat joi, 17 iunie 2010, 14:16

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri