Stiri

Ucenicul vrajitor!

Ucenicul vrajitor!

Acest film spune povestea lui Balthazar Blake, un maestru intr-ale magiei care vrea sa salveze Manhattan-ul contemporan de planurile malefice ale lui Maxim Horvath, inamicul numarul unu al magului.

Un vrajitor din zilele noastre, Balthazar Blake, isi lasa "atelierul de creatie" pe mainile ucenicului sau, insa protejatul lui intra in bucluc.
   
Balthazar impreuna cu ucenicul sau lupta impotriva fortelor intunericului reprezentate de un iluzionist celebru si un vrajitor malefic.

Dandu-si seama ca nu-i poate face fata lui Horvath singur, Blake il recruteaza pe reticentul Dave Stuller, ii livreaza o doza soc de cursuri despre magie, si-l pune fata in fata cu adevarul.

Desi initial Stuller se trezeste volens nolens antrenat in intentiile "eroice" ale lui Blake si pare sa fie absolutamente mediocru, isi dovedeste in cele din urma adevaratul potential magic.

Astfel, cu un ucenic talentat si bine instruit, Blake este pregatit sa-l opreasca pe Horvath.

Filmul are o distributie extraordinara deoarece joaca Monica Bellucci, Jay Baruchel, Alfred Molina, Teresa Palmer, Toby Kebbell, Jake Cherry, Omar Benson Miller, Peyton List si Robert Capron.

The Sorcerer's Apprentice a fost produs de Jerry Bruckheimer Films si urmeaza sa apara in cinematografele din USA  pe 16 iulie 2010, iar premiera in Romania va fi pe 10 septembrie 2010.

Pana in septembrie mai este de aceea cel mai bine este sa urmariti materialul pregatit:

Apropo, ti-am pregatit si o galerie foto daca INTRI aici!

 

Sursa: aceshowbiz.com Autor: Florence, postat vineri, 26 martie 2010, 14:31

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri