Stiri

Ultima casa in care a locuit Michael Jackson este de vanzare

Ultima casa in care a locuit Michael Jackson este de vanzare

Conform ultimelor informatii din presa americana, cei interesati ar putea intra in posesia ultimei locuinte a lui Michael Jackson. Casa din Los Angeles in care acesta a suferit anul trecut accidentul fatal, va fi sscoasa la vanzare la pretul de 28.9 milioane de dolari.

Casa, construita in stil French Chateau se afla in Holomby Hills din zona LA. Michael o inchiriase in perioada in care se pregatea pentru seria de concerte pe care urma sa le sustina la Londra.
 
Ansamblul are aproximativ 1500 de metri patrati, cu 13 dormitoare, 12 seminee, piscina, casa de oaspeti, cinema, pivbita de vinuri, sala de forta si ascensor. Proprietarul Herbert Guez ar putea face o excelenta afacere, profitand de interesul fanilor.

Pentru a nu transforma locul in muzeu gratuit, cei care se ocupa de vanzare au anuntat ca doar potentialii cumparatori care vor fi atent selectionati vor putea sa si viziteze casa.

Moartea lui Michael, datorata unei supradoze de propofol (anestezic) coroborata cu un context nefericit de lisa de supraveghere medicala a fost unul din cele mai mediatizate momente ale anului trecut.
 
 

Sursa: www.billboard.com Autor: Daimon, postat joi, 05 august 2010, 10:55

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri