Stiri

Un fragment din Harry Potter and Deathly Hallows I va fi prezentat in premiera  la MTV Movie Awards 2010

Un fragment din Harry Potter and Deathly Hallows I va fi prezentat in premiera la MTV Movie Awards 2010

Organizatorii MTV Movie Awards 2010 ne vor oferi cateva secvente in premiera, nedifuzate pana acum din prima parte a ultimului film din seria Harry Potter, anume Harry Potter and Deathly Hallows I careva va avea premiera la sfarsitul anului.

Nu este singurul film care va profita MTV Movie Awards 2010 pentru promovare. Producatorii The Twilight Saga's Eclipse vor veni si ei cu cateva secvente in premiera.

Nu stim inca daca vreunul din actorii sau din echipa Harry Potter vor fi prezenti la Gibson Amphitheater al Universal City din  California, in timp ce starurile din Twilight: Robert Pattinson, Kristen Stewart si Taylor Lautner sunt asteptati la eveniment, urmand chiar sa urce pe scena pentru a prezenta secventele din urmatorul lor film.

Maestrul de ceremonii al MTV Movie Awards 2010 va fi Aziz Ansari. Printre cei care vor oferi premiile se numara Zac Efron, Tom Cruise, Jessica Biel, Russell Brand sau P. Diddy, in timp ce Christina Aguilera si Katy Perry (care va fi acompaniata de Snoop Dog) vor urca pe scena pentru a canta.  

Noi vom reveni dupa ceremonie cu castigatorii, voi puteti afla ultimele detalii si urmari in direct tot ce se va intampla duminica seara pe www.mtv.com

Sursa: www.mtv.com Autor: Daimon, postat vineri, 04 iunie 2010, 12:49

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri