Stiri

Un nou album Red Hot Chili Peppers in octombrie 2010

Un nou album Red Hot Chili Peppers in octombrie 2010

Zvonurile despre aparitia unui nou material Red Hot Chili Peppers dateaza de anul trecut, se pare isna ca acum lucrurile incep sa aiba o forma. Bateristul Chad Smith a afirmat ca in urmatoarele saptamani vor intra in studio cu Rick Rubin, urmand ca undeva prin iulie sa aiba si cateva piese. Oricum din ce zice Smith, albumul va fi unul consistent, de vreo 20 de piese.

Vom avea parte astfel de cel de-al 10-lea album RHCP (din acest motiv se speculeaza ca data de lansare data de 10.10 2010) dar de primul material cu noul chitarist Josh Klinghoffer cel care il inlocuieste pe John Frusciante retras din trupa pentru a doua oara in 2009. Klinghoffer revine practic in tupa dupa ce in 2006 a fost alaturi de ei in turneul Stadium Arcadium din 2006.

Acelasi chad Smith a spus pentru presa de peste ocean ca toata lumea regreta plecarea lui John, dar ca acesta trebuie sa isi urmeze calea aleasa si ca se bucura de faptul ca Josh va fi de acum membru al trupei, deoarece acesta este unul din prietenii lor, il cunosc si ii cunoaste.. asa c ae o alegere naturala.

Rick Rubin va fi din nou alaturi de RHCP, asa cum s-a intamplat in cazult tutror albumelor de succes ale trupei, de la BloodSugarSexMagik pana la Stadium Arcadium.

Nu putem decat sa mai avem putina rabdare macar pana spre vara cand sa speram ca vor apare macar cateva versiuni neoficiale ale noilor piese RHCP !

Pana atunci sa asultam una mai veche

Sursa: www.spin.com Autor: Daimon, postat marti, 11 mai 2010, 10:37

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri