Stiri

Usher spune ca Justin Bieber e mai talentat decat el !

Usher spune ca Justin Bieber e mai talentat decat el !

Usher, omul care e din 2008 mentorul tanarului canadian a declarat ca i se pare ca Justin Bieber are mai mult talent decat avea el la varsta respectiva si ca s-ar putea ca acesta sa aiba o cariera mai impresionanta decat el.

Usher a spus ca nu il surpinde faptul ca piesele lui Bieber sunt in fruntea clasamentelor si considera ca popularitatea acestuia ar putea ajunge cote si mai mari. Nu ati vazut inca tot ce are el mai bun. E deja o manie pop ca si Beatles. Au inceput ca si artisti pop si uite ce au ajuns in timp. Justin imi aminteste de mine la varsta aia, doar ca el e un muzician mult mai talentat decat eram eu. A invatat pian si chitara. Eu nu am putut, asa ca el are un avantaj... Popularitatea lui va creste odata cu el. Eu am inceput cand eram adolescent. Acum, 45 de milioane de albume mai tarziu...

Pentru ca e vorba de Usher, nu il putem acuza ca isi face publicitate pe spatele bietului copil, asa ca nu putem decat sa urmarim in continuare cariera lui Justin.. sa vedem daca spusele lui Usher se adeveresc sau nu.   
 

Sursa: www.mtv.tv Autor: Daimon, postat miercuri, 28 aprilie 2010, 11:36

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri