Stiri

Vedetele care mergeau cu Louis Vuitton la brat, l-au ales pe Hermes!

Vedetele care mergeau cu Louis Vuitton la brat, l-au ales pe Hermes!

E bine de stiut ca vedetele de la noi, unele bineinteles, ca nu toate. Si cum vor fetele in general sa fie in pas cu moda, ele apeleaza de cele mai multe ori la creatorii straini.

Printre cei mai cautati se afla Louis Vuitton, care face ravagii cu minunatele sale genti.

Asa ca daca traiai cu impresia ca doar la New York, Londra sau Paris se poarta gentile Louis Vuitton, Hermes, Balenciaga, Chloe, Chanel sau Dior, ei bine te-ai inselat.

Astfel, daca ne luam dupa vanzarile foarte mari de  3,1 milioane de Euro realizate  anul trecut de singurul magazin Louis Vuitton din Romania, se pare ca nu doar cateva persoane publice de la noi isi permit sa achizitioneze posete veritabile al caror pret variaza intre 700 si 20.000 de Euro.

Romancele iubitoare de moda au reusit sa aduca francizei Louis Vuitton din Bucuresti cu 1 milion de Euro mai mult decat au lasat unguroaicele in acelasi magazin din Budapesta, chiar daca este criza si toata lumea se plange de bani.

Cu toate acestea, se pare ca unul dintre cele mai cunoscute si contrafacute branduri de lux din lume nu mai este de actualitate in randul vedetelor autohtone si al celebritatilor de talie internationala.

Daca in urma cu 1-2 ani Andreea Raicu, Amania Nastase, Andreea Marin Banica sau Mihaela Radulescu, Elena Basescu sau Monica Columbeanu aveau cel putin o geanta de fite, semnata Vuitton, in ziua de azi situatia s-a schimbat. 

Elena Udrea isi accesorizeaza tinuta in continuare cu un exemplar Louis Vuitton în valoare de 1.350 de Euro, restul doamnelor si domnisoarelor au trecut la o noua dragoste pe nume Hermes Birkin, al carei pret de pornire este de aproximativ 5000 de Euro.

Sursa: unica.ro Autor: Florence, postat joi, 18 martie 2010, 11:42

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri