Stiri

Vedetele saptamanii, Stefan Banica Jr si Anahi, canta la Bucuresti

Vedetele saptamanii, Stefan Banica Jr si Anahi, canta la Bucuresti

Fara indoiala, vedeta saptamanii este Stefan Banica Jr cel care va sustine pentru al 9-lea an consecutiv, traditionalele sale concerte extraordinare de Craciun. Anul acesta va fi vorba de patru evenimente, care vor avea loc de joi, 16 decembrie, pana duminica 19 decembrie 2010, la Sala Palatului din Bucuresti.

Stefan pregateste pentru concertele din acest an multe surprize placute: va prezenta publicului cantecele noi de pe cel mai recent album al sau – “Super-love" – ce va fi lansat in luna octombrie, dar si hiturile sale binecunoscute pe care spectatorii isi doresc sa le asculte de fiecare data. Muzica live, lumini, ecrane, efecte grafice, invitati de marca, dans si interpretari de exceptie – sunt cateva dintre ingredientele unui unui show complex, exceptional. Mai multe detalii, va oferim la sectiunea Evenimente.

Al alt eveniment important al saptamanii este concertul pe care Anahi il va sustine pe 17 decembrie la Bucuresti, la Romexpo (pavilion 18). Concertul divei sud-americane face parte din turneul ANAHI – (MDWT)2, continuare a turneului pe care Anahi l-a inceput in Noiembrie 2009.

Detalii despre pretul si categoriile de bilete, aveti aici.
 

 

Sursa: fanclub.ro Autor: Daimon, postat luni, 13 decembrie 2010, 17:56

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri