Stiri

Victoria Beckham ar putea sa nu participe la reunirea Spice Girls

Victoria Beckham ar putea sa nu participe la reunirea Spice Girls

Cea de-a doua revenire a fetelor de la Spice Girls ar putea sa o lase pe dinafara pe Victoria Beckam, daca aceasta nu se decide cat de curand sa se alature fostelor colege.

Planurile pentru al doilea turneu in formula completa, dupa plecarea lui Geri Halliwell in 1998, pe care il au in vedere englezoiacele sunt momentan tinute pe loc de indecizia lui Posh Spice.

Succesul enorm obtinut cu concertele dion 2007 si 2008 e unul din motivele care le-a determinat pe Spice Girls sa pregateasca ceva similar si intr-un viitor apropiat.

Victoria se pare isna ca are alte planuri, continuand sa ramana la ideea de a renunta, cel putin pentru o perioada la cantat pentru a se dedica exclusiv proiectelor pe care le are in lumea modei. In schimb, Geri Halliwell, Melanie Brown, Emma Bunton si Melanie C se pare ca si-au regasit placerea de a lucra impreuna si au o multime de planuri pe care ar vrea sa le realizeze in formula completa Spice Girls.

Ramane de vazut daca Posh Spice va ceda in cele din urma insistentelor sau fetele vor fi nevoite sa continue fara ea. Mai interesant e fireste.. care sunt planurile lor si cum va arata Spice Girls varianta 2010, cu, sau fara Victoria.

Sursa: www.aceshowbiz.com Autor: Daimon, postat luni, 31 mai 2010, 14:23

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri