Stiri

Videoclip: Doc feat. Nwanda, VD, Deliric1 & Cedry2k – Muzica

Videoclip: Doc feat. Nwanda, VD, Deliric1 & Cedry2k – Muzica

 

Va putem prezenta in sfarsit videoclipul piesei “Muzica” semnata Doc, o colaborare cu VD, Nwanda, Deliric1 & Cedry2k, extrasa de pe albumul DOCtorului, “Scapat de sub control”, asta dupa ce ati putut vedea aici materiale de la filmari. 
 
“Muzica” este al doilea single care beneficiaza de clip dupa “Genti de bani“ pe care l-ati putut vedea in noiembrie 2010. A fost aleasa aceasta piesa pentru ca e considerata una din cele mai bune de pe album si e foarte bine primita la fiecare concert. Asta e si punctul de plecare al videoclipului, cadre din concert. 
 
Asa cum va spuneam si in materialul de la filmari, la actiune au participat oamenii din brigada Facem Records cu care este piesa in colaborare: Deliric1, Nwanda, Cedry2k, si o mare parte din gasca Okapi: Guess Who, Maximilian, Junky, Motzu, Griffo, Suzi dar si pe Teo si Costel (Studio 99).
 
Avem si alte noutati legate de DOC, acesta are deja 11 piese trase pentru un nou album al carui titlu va fi Lucrare de control. Mai multe detalii puteti afla din interviul video realizat de HipHopLive.ro.
 
Acum sa trecem la muzica!
Sursa: www.monden.info Autor: Daimon, postat miercuri, 04 mai 2011, 15:54

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri