Stiri

Videoclip Lady Gaga - The Edge Of Glory

Videoclip Lady Gaga - The Edge Of Glory

A aparut noul videoclip Lady Gaga. Toata lumea astepta sa vada cum va soca mai departe si cum va ilustra The Edge Of Glory. De data asta a scapat de simboluri si a regizat impreuna cu Haus of Gaga un clip pe cat de simplu pe atat de plictisitor.

Videoclipul The Edge Of Glory urma sa fie regizat de Joseph Kahn si coregrafa artistei, Laurie Ann Gibson. Se pare ca acestia nu s-au inteles cu Lady Gaga si viziunile ei ciudate astfel ca ori au fost concediati, ori Gaga a decis ca nu are nevoie de ajutor.

Kahn s-a ocupat de clipul Lovegame iar Laurie colaboreaza cu Gaga inca de la inceputurille carierei sale. Mai jos aveti rezultatul final. Va las sa judecati si astept comentariile.

The Edge Of Glory este al treilea single promovat de pe albumul Born This Way. Se afla pe locul 6 in Billboard Hot 100 si e in fruntea topurilor din intreaga lume. In ultimele zile, artista a avut aparitii speciale in Franta, Germania si Marea Britanie, prin care a promovat piesa si noul material. De fiecare data, a avut un show complet diferit, lucru care a starnit reactii pozitive in presa.

Hainele - de fapt, costumul - este din cea mai noua colectie Gianni Versace. Singurul personaj care mai apare in clip este saxofonistul Clarence Clemons care a avut mari probleme de sanatate in ultimele zile.

 

Sunt tare curios care e reactia voastra la clipul asta? E mai bun decat Born This Way sau Judas? Vi se pare banal? Credeti ca e o incercare de a demonstra ca ea poate aduce vizualizari fara sa faca nimic in videoclip?

Sursa: www.urban.ro Autor: Daimon, postat sambata, 18 iunie 2011, 12:37

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri