Stiri

Videoclip R. Kelly - Radio Message

Videoclip R. Kelly - Radio Message

R.Kelly a lansat un videoclip pentru piesa Radio Message, al treilea single extras de pe Love Letter. Materialul este un tribut adus erei dominata de casa de productie Motown Records si a muzicii bune din vremurile alea.

Videoclipul a fost filmat in Chicago si imbina genul cu care ne-a obisnuit maestrul R. Kelly cu imagini moderne, cadre perfecte parca rupte dintr-o drama americana. Se pare ca povestea din spatele piesei si momentul in care a fost lansata nu sunt intamplatoare. Iata ce a declarat solistul:

This is a very powerful, special song to me, because I’m actually trying to get my baby back, so I wrote this song, and I’m doing this video and we are gonna put it out and see what happens.

 

R. Kelly a fost dintotdeauna unul dintre pionerii muzicii R&B iar clipul si cel mai recent album al sau vin sa confirme faptul ca e un artist adevarat care sustine muzica traditionala, asa cum a fost conceputa. O voce puternica, versuri cu mesaj, beat-uri profunde si o linie melodica ce defineste perfect curentul rhythm and blues.

Sursa: www.urban.ro Autor: Daimon, postat marti, 14 iunie 2011, 16:46

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri