Stiri

Videoclip Vunk – Vreau o tara ca afara

Videoclip Vunk – Vreau o tara ca afara

Baietii de la Vunk au lansat anul trecut albumul Ca pe Vremuri. In colaborare cu adevarul.ro au lansat astzi si un nou videoclip, pentru piesa Vreau o tara ca afara, de al carui regie s-a ocupat Diana Kiss.

Materialul va fi lansat si la TV, maine 15 ianuarie pe Music Channel.

Va lasam mai jos cu comunicatul de presa care a insotit acesta lansare:

    “VREAU O TARA CA AFARA” este numele campaniei sociale demarata de baietii de la VUNK pe 1 decembrie 2010. Piesa care sustine campania poarta acelasi nume, fiind inclusa pe cel mai nou album al trupei: “Ca pe vremuri”. Campania VREAU O TARA CA AFARA a fost premiata in decembrie, la mai putin de doua saptamani de la lansarea ei, cu Premiul de Excelenta la Gala 10 pentru Romania si a reusit sa stranga pana in acest moment peste 7379 de sustinatori pe Facebook, printre care se numara atat persoane publice, cat si romani stabiliti in afara.

    Acum, Vunk vine si cu mult asteptatul videoclip al piesei. O mica parte din miile de persoane ce s-au inscris in cel mai accesat grup de pe facebook, “Vreau o tara ca afara“, vor aparea si in clip, iar cei care se afla peste hotare au trimis fotografii cu ei, in care poarta mesajul campaniei, in locuri specifice din zonele in care se afla: Paris, New York, Santa-Monica, Islanda, Italia, Belgia sau chiar si din Africa.

    Videoclipul piesei a fost regizat de Diana Kiss, artist vizual care se ocupa si de proiectii si montaje video live pentru concertele formatiei Vunk, protagonistii fiind ,pe langa membrii trupei, o parte dintre membrii grupului de pe Facebook si copiii de la Gradinita 203 din Bucuresti.

    “Aparitia clipului va da si startul unor campanii concrete “Vreau o scoala ca afara” si “Vreau spitale ca afara”. Ne-am dorit sa lansam videoclipul in premiera pe tv la Music Channel pentru ca este o televiziune muzicala “ca afara” si, poate si mai important pentru noi, pentru ca este televiziunea care a crezut in noi de la inceput” declara solistul trupei, Cornel Ilie.


 

Sursa: www.monden.info Autor: Daimon, postat vineri, 14 ianuarie 2011, 18:21

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri