Stiri

Vika Jigulina incinge atmosfera la Liberty Parade

Vika Jigulina incinge atmosfera la Liberty Parade

Sexy DJ-ita Vika Jigulina este singura prezenta feminina de la Liberty Parade, cel mai mare eveniment dance din Romania.

Proaspat intoarsa din Brazilia, unde a avut un turneu in cele mai mari orase, precum Rio de Janeiro, Sao Paolo, Fortalezza si Campinas, Vika este incarcata de energie si vibe-uri pozitive pe care vrea sa le imparta cu publicul asteptat pe 24 iulie, pe plaja dintre Venus si Saturn.

“In Brazilia am avut parte de o primire speciala. Desi la ei muzica de clubbing este abia acum in ascensiune, printre hit-urile R&B si hip hop se auzea Stereo Love, care trezea aceleasi reactii de entuziasm si care este foarte populara printre brazilieni.In Rio am pus muzica in Vivo Rio Club, cel mai mare din Brazilia si in acea seara s-au vandut toate cele 7000 de bilete puse in vanzare. Publicul a fost superb, petrecaret si vesel, dar eu stiu ca romanii stiu sa petreaca cel putin la fel de bine!Abia astept sa dau piept cu energia si cu atmosfera de la Liberty Parade“, a povestit Vika Jigulina.

Tanara este nerabdatoare sa se bucure de show-ul celor de la Above&Beyond.

Alaturi de Vika Jigulina, pe 24 iulie, la Liberty Parade vor mixa cei mai buni DJ romani printre care DJ Optick, DJ Andi, Vali BARBULESCU, Liviu Hodor, NTFO, Bogdan Popoviciu, DJ Dark, Christian Green, Mihai Popoviciu, Snatt & Vix, Paul Damixie, Carlos & Jacs.

Sursa: http://www.libertyparade.com Autor: Florence, postat joi, 22 iulie 2010, 17:30

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri