Stiri

Vremea rea amana filmarile la Eucalyptus

Vremea rea amana filmarile la Eucalyptus

Productia in care joaca Nicole Kidman, Russell Crowe, Jack Thompson si Hugo Weaving trebuia sa inceapa filmarile saptamana trecuta, dar ploile din Bellingen, pe coasta de nord a Australiei, au stricat programul filmarilor, decalandu-le cu o saptamana. Filmarile sunt programate sa dureze noua saptamani, dar managerul Peter Lawless, insarcinat cu locatiile, este ingrijorat:

"Daca mai ploua inca cinci zile ca acum, intram in haos financiar." Pentru filmari, Jack Thompson trebuie sa conduca 30 km pe zi pana in locatie, in vreme ce Russell Crowe (foto) este adus cu elicopterul pe platou in fiecare zi. Iata si povestea din Eucalyptus: intr-o lume in care viata si dragostea sunt fragile, un vaduv pe nume Holland (Jack Thompson) planteaza sute de eucalipti in memoria sotiei sale. Traind in aceasta padure facuta de om, ascunsa de ochi iscoditori, este fiica frumoasa si misterioasa a lui Hollan, Ellen (Nicole Kidman). De-a lungul anilor, barbatii au incercat sa o curteze pe Ellen, fara nici un succes.

Intr-o buna zi, Hollan isi da seama ca nu o mai poate tine ascunsa pe frumoasa Ellen, si nascoceste o competitie aproape imposibila. Barbatul care va reusi sa numeasca toti cei 800 de eucalipti din padurea lui Hollan si-i va recunoaste pe fiecare, va primi mana fiicei sale. Barbati din toata partile vin sa-si incerce norocul. In vreme ce un botanist inteligent si charmant (Hugo Weaving) se apropie de finalul competitiei, Ellen se simte din ce in ce mai atrasa de un strain misterios (Russell Crowe) si povestile lui despre locuri indepartate ii intra in suflet.

Sursa: cinemagia Autor: Anonymous, postat sambata, 26 februarie 2005, 19:20

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri