Stiri

Walter Zenga s-a logodit, in secret, cu o romanca

Walter Zenga s-a logodit, in secret, cu o romanca

Roberta, Sabrina, Alba, Hoara... De la tinere mai putin cunoscute pana la vedete din show-bizz, toate au trecut prin patul lui Walter, unele mai mult, altele mai putin. Printre ele, Roberta Termali, o actrita de filme sexy, destul de apreciata in Italia, care i-a fost si sotie, indragita cantareata Sabrina Salerno, diva pop a anilor '80, o vedeta de televiziune, Alba Parietti, si, bineinteles, superba Hoara Borselli, singura femeie din "Cizma" care i-a dat papucii eternului aventurier.

Raluca l-a cucerit definitiv

Prin Romania, Zenga a facut si alte cuceriri, numele italianului aparand mai des in ziarele de scandal, decat in publicatiile sportive. A pus ochii pe Raluca Sandu, fiica presedintelui FRF, Mircea Sandu. Dupa o iubire ca-n filme, "macaronarul" a dat-o in bara, declarand in "Penthouse" ca a facut sex oral cu romanca, moment in care domnisoara Sandu a renuntat la el. Zenga s-a dat, apoi, la vedeta porno Laura Andresan, insa, nu pentru mult timp, pentru ca "pe fir" a intrat blonda Raluca, femeia care l-a cucerit definitiv si irevocabil.

Vacanta de vis in Maldive

Dupa un amor la Bucuresti, Zenga a luat-o in Italia pe Raluca. A dus-o intr-o excursie in Maldive, in perioada Sarbatorilor de Iarna, si acolo i-a oferit un inel de logodna. Spre surprinderea tinerei, care a ramas fara glas... Nu a mai putut decat sa dea afirmativ din cap. "Il iubesc pe Walter pentru ca este un om extraordinar, tandru si iubitor. Sper sa avem parte doar de clipe fericite impreuna", le-a marturisit prietenilor Raluca. Ar mai fi de spus ca iubirea lor este una speciala, cei doi indragostiti traind din plin clipa fara a-si face mari promisiuni de viitor. S-au logodit, in secret, in Maldive, acest lucru este cert, dar nu se gandesc inca sa se casatoreascã sau sa devina parintii unui copil. Vor doar sa-si faca timp unul pentru celalalt.

Sursa: gardianul Autor: Anonymous, postat marti, 16 martie 2004, 10:15

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri