Stiri

Week-end cu dans si muzica la Liberty Center din Bucuresti

Week-end cu dans si muzica la Liberty Center din Bucuresti

Liberty Center pregateste tuturor vizitatorilor din week-endul 27-28 februarie evenimente speciale cu show-uri de dans si evenimente pentru copii, demonstratii si concursuri pe patinoar, precum si cu premierea castigatorilor campaniei Liberty Center, mon amour!, care s-a derulat in luna februarie.

 

Sambata, 27 februarie, de la 19:00, copiii vor avea parte de o noua intalnire cu personaje de poveste, sub genericul Fii "Zurli" cu personajele tale preferate!, de aceasta data cu Cenusareasa si Printul. Povestea Cenusaresei ii fascineaza pe copii. Cenusareasa ii roaga pe cei mici sa o ajute sa termine treaba pe care i-a dat-o mama vitrega, un saculet cu ata care trebuie transformata in ghemuri. Pantoful este in centrul atentiei, iar printul nu se lasa prea mult asteptat.

 

Duminica, 28 februarie, de la ora 17:00, cele 6 cupluri finaliste la tombola campaniei Liberty Center, mon amour! sunt asteptate pe scena de la etajul al doilea, pentru o ceremonie de premiere, care va desemna cuplul castigator al excursiei la Paris, oferit de Christian Tour, precum si cele 5 cupluri care vor castiga premiile de consolare, in valoare de 200 euro fiecare (100 euro pentru el, 100 euro pentru ea), ce pot fi transformate in cumparaturi la Liberty Center

 

Seara va continua de la 18:00, sub genericul Let's Dance! by Liberty Center, cand binecunoscutul interpret si coregraf C.R.B.L. aduce la Liberty Center un show de dans total, ce va cuprinde demonstratii si lectii de dans, invitandu-i apoi pe vizitatorii complexului sa participe la un super-concurs, in care sa isi demonstreze aptitudinile si talentul in Street Dance. O competitie care va fi jurizata de nu mai putin celebrii membri ai trupei Simplu: Francezu, Omu Negru si Piticu.

 

In rezumat, programul arata astfel:

Sambata, 27 februarie:

18:00: Demonstratii si concursuri pe patinoar

19:00: Fii "Zurli" cu personajele tale preferate! Cenusareasa si Printul

Duminica, 28 februarie:

17:00: ceremonie de premire a castigatorilor campaniei Liberty Center, mon amour!

18:00: Let's Dance! by Liberty Center, show de dans cu C.R.B.L si membrii trupei Simplu           

 

Sa nu uitam un amanunt poate important, pentru cei care nu stiu unde se afla Liberty Center, adresa e:  Calea Progresului 151-171, sector 5, Bucuresti (intersectia Calea Progresului cu Calea Rahovei, acces cu tramvaiele 8, 11, 23, 25, 32 si autobuzele 117 si 173). Telefon: 021/ 369 98 75.

Sursa: www.comunicatemedia.ro Autor: Daimon, postat joi, 25 februarie 2010, 10:41

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri