Stiri

Weekend interesant in Parcul Tineretului din Bucuresti: miniconcert Jimmy Dub si demonstratii live de dans

Weekend interesant in Parcul Tineretului din Bucuresti: miniconcert Jimmy Dub si demonstratii live de dans

Miniconcert Jimmy Dub, street dance, dansuri ritmice si fitness, ateliere de creatie pentru cei mici si cadouri pentru cei dragi confectionate manual de copiii de la Chance for life, de aceste suprize si de alte cateva vor avea parte vizitatorii targului Cadouri din inima, organizat in Parcul Tineretului, intre 2 si 4 iulie 2010.

Cei care iubesc deopotriva dansul si sportul sunt asteptati, sambata, incepand cu ora 18:00, la sesiunile energizante puse la punct de Zumba Fitness, un nou trend in materie de fitness care a cucerit America si Asia, fiind practicat cu rigurozitate de celebritati hollywoodiene precum Eva LaRue, pe care ati vazut-o in serialul C.S.I. Miami, sau Stacy Kiebler, din Dancing with the Stars.

Atmosfera se va incinge o data cu lasarea serii, cand Jimmy Dub, cel mai recent proiect Rappin’ On Production (Chris Mayer & Connect-R), lansat in martie anul acesta cu single-ul Monday, va sustine un miniconcert. Artistul va fi acompaniat de demonstratiile live ale scolii de street dance Living Dance.

Cei care nu vor putea ajunge sambata, vor avea ocazia de urmari duelul de halo-uri (invartiri in cap), cricket-uri (invartiri in mana cu sarituri), airtrack-uri (rotiri in aer) si airchair-uri (proptiri artistice intr-o singura mana) ale dansatorilor de la Living Dance, duminica, de la aceeasi ora (19:00), tot in Parcul Tineretului.

Pentru cei mici au fost pegatite in ambele zile, sambata si duminica, incepand cu orele 16:00, sesiuni speciale de joaca. Animatorii clubului pentru copii Bambini vor sustine Atelierele de creatie unde micii participanti vor invata sa confectioneze bijuterii si albume foto si sa-si picteze fetele.

In plus, pe tot parcursul celor trei zile (2-4 iulie), bucurestenii vor avea ocazia de a achizitiona cadouri neobisnuite si obiecte confectionate manual de membrii Chance for life, fundatie care sustine dezvoltarea normala a copiilor institutionalizati si a celor care provin din familii aflate la limita subzistentei.

Evenimentul este realizat de Asociatia de Turism si Ecologie Carpatia, mai multe detalii fiind disponibile pe www.targuribucuresti.ro.
 

Sursa: fanclub.ro Autor: Daimon, postat vineri, 02 iulie 2010, 14:56

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri