Stiri

Who's Bad - cea mai tare trupa tribut Michael Jackson la Bucureşti !

Who's Bad - cea mai tare trupa tribut Michael Jackson la Bucureşti !

La mai bine de jumatate de an de la disparitia sa, Michael Jackson continua sa fie prezent in inimile fanilor, si mai mult, prin topuri sau pe scena prin intermediul numeroaselor show-uri realizate in memoria sa.

Sala Palatului din Bucuresti va gazdui pe 17 martie 2010 un concert de zile mari cu WHO'S BAD, trupa  tribut considerata  numarul 1 in lume ! Isteria creata in jurul mortii regelui pop naste si mai multa “sete” pentru tot ceea ce a creat artistul! De la o simpla manusa pana la mii de oameni care vor sa fie/danseze/cante ca el!

Cam asa a luat nastere si trupa  “Who’s Bad” o trupa special fondata pentru a reconstrui intregul brand Michael, e drept cu mult timp inainte de disparitia lui, singura trupa recunoscuta  de altfel de insusi regele pop! Baietii vor sosi la Bucuresti pentru un show ce isi propune a fi de neuitat pentru fanii lui Michael!

 Who's Bad este alcatuit din 7 persoane, ce a fost fondat acum 6 ani de catre Vamsi Tadepalli pentru a recrea muzica, coregrafia, pe scurt – legenda Michael Jackson, din zilele cand facea parte din Jackson 5 pana cand facea furori cu Thriller! Baietii sustin anual cate 150 de concerte in toata lumea, de la Singapore la Birmingham si New York, majoritatea fiind sold-out cu mult timp inainte. Ultimul lor show, din Taiwan – ce a avut loc anul trecut, s-a desfasurat in fata a peste 20.000 de fani Michael Jackson!

 Biletele costa intre 80 si 260 lei, in functie de categorie si pot fi procurate de la Sala Palatului, Magazinul Muzica, Magazinele Germanos si Vodafone, Librariile Carturesti si online pe www.bilete.ro si www.eventim.ro. www.blt.ro, www.vreaubilet.ro, www.myticket.ro si www.calendarevenimente.ro.


Daca cumva sunteti fani Michael, e un show ce merita vazut !

Sursa: www.musicevents.ro Autor: Daimon, postat joi, 28 ianuarie 2010, 11:47

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri