Stiri

Womanizer: record in Billboard

Womanizer: record in Billboard

Britney Spears a inregistrat cea mai mare urcare in US Hot 100 Billboard cu single-ul `Womanizer`, de pe locul 96, pe locul 1. Este un nou record de urcari, dupa ce saptamana trecuta T.I & Rihanna cu a lor piesa `Live Your Life` a ajuns pe 1 de pe 80. Ok, stim... iar Britney Spears.

In ultima vreme s-a tot scris despre ea si a fost in atentia tuturor. Dar dupa perioada mai putin fasta prin care a trecut, care a inclus pierderea custodiei celor doi copii, rasul in cap si divortul, credem ca revenirea ei trebuie marcata cum se cuvine. Intr-o saptamana single-ul `Womanizer` a fost descarcat legal de aproape 290.000 de ori, iar videoclipul a fost vizualizat de milioane de ori.

Va vine sa credeti sau nu, dar `Womanizer` este prima piesa a lui Britney care ajunge pe 1 in Billboard, dupa single-ul de debut `Baby One More Time`, din 1999. Desigur, acest lucru se datoreaza si publicitatii extraordinare de care a beneficiat atat inainte, cat si dupa lansare. Poza reprezinta noua coperta pentru Europa ce promoveaza single-ul `Womanizer`.

Sursa: musichat.ro Autor: RooT, postat luni, 20 octombrie 2008, 14:37

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri