Stiri

Woo-hoo! Homer Simpson cel mai tare personaj TV din ultmii 20 ani

Woo-hoo! Homer Simpson cel mai tare personaj TV din ultmii 20 ani

Simpaticul Homer Simpson a fost ales cel mai tare personaj de film si televiziune realizat in ultimii 20. The Simpsons este serialul TV cel mai longeviv asa ca nu e de mirare ca Homer i-a intrecut pe Harry Potter si pe Buffy (Spaima Vampirilor) intr-un clasament realizat in SUA de revista Entertainment Weekly.

Matt Groening, creatorul Simpsonilor a justificat intr-un fel alegerea spunand ca milioane de oameni se identifica cu celebra expresie a lui Homer "D'oh."

The Simpsons a fost difuzat de-a lungul timpului in peste 90 de tari si este serialul care s-a difuzat in SUA in prime time pentru cea mai lunga perioada de vreme, ajungand acum la sezonul 21.

Mat Groening a spus celor de la Entertainment Weekly ca succesul lui Homer tine tocmai de faptul ca foarte multa lume se identifica sau mai bine zis, si-ar dori sa faca tot ce face Homer, asa impusliv si iresponsabil uneori.

Harry Potter si Daniel Radcliffe, au ocupat locul doi in acelasi clasament, urmati de Sarah Michelle Gellar aka Buffy, de Tony Soprano din serialul HBO si de Joker, personajul jucat de Heath Ledge in The Dark Knight.

Lista a fost realizata cu ocazia aniversarii a 20 de ani de aparitie a Entertainment Weekly.

Sursa: www.reuters.com Autor: Daimon, postat marti, 01 iunie 2010, 11:41

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri