Stiri

Wyclef Jean a fost amenintat cu moartea !

Wyclef Jean a fost amenintat cu moartea !

ilele trecute Wyclef Jean si-a depus oficial candidatura la Presedentia statului Haiti. Plecand de la previziunile analistilor, cum ca muzicianul se bucura de sprijinul majoritatii concetatenilor lui, nu ma asteptam sa avem parte de o asemenea stire, dar iata ca, conform unei stiri Associated Press starul hip-hop a fost amenintat cu moartea.

El a anuntat ca pentru moment, se afla intr-o locatie secreta din Caraibe, pentru a evita orice posibil incident. Desi nu vreau sa iau prea usor stirea asta, pentru mai multa credibilitate poate ca fostul membru Fugees ar fi trebuit sa ofere un pic mai multe detalii.

Oricum lucurile sunt departe d ea fi clare chiar si cu candidatura lui Wyclef. De exemplu, constitu'ia cere ca orice candidat sa fi locuit cinci ani consecutivi in tara. Wyclef considera ca numirea lui ca ambasador itinerant (onorific) in lume, compenseaza faptul ca nu intruneste aceasta conditie.

Asadar, desi era anuntat ca un posibil castigator, ramane de vazut daca Wyclef Jean va continua cursa pana in ziua alegerilor.

 

 

Sursa: www.billboard.com Autor: Daimon, postat joi, 19 august 2010, 15:35

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri