Stiri

Andra - "Telephone" (videoclip)

Andra - "Telephone" (videoclip)

 

Andra a lansat mult asteptatul videoclip al piesei "Telephone"!

Filmarile noului videoclip Andra, "Telephone", s-au derulat in studiourile MediaPro Pictures din Buftea si au durat o zi, pe parcursul careia Andra a schimbat trei tinute concepute si autorizate de stilista Dana Budeanu.

"M-am simtit extraordinar la filmari a fost un efort fizic si moral destul de mare, desigur, dar a meritat! Am lucrat cu cei mai buni profesionisti si sunt sigura ca fanii mei vor aprecia produsul final, videoclipul e foarte bine lucrat, modern si captivant, sunt mandra de el!", a declarat solista.
 

Videoclipul “Telephone” este un produs MediaPro Magic Factory pentru MediaPro Music, in regia lui Liviu Neagoe.
< br />Andra a pregatit si un concurs in cinstea acestei lansari! Premiile concursului lansat de artista sunt chiar cele 4 gadget-uri de ultima generatie, comandate special din America pentru acest videoclip.

Concursul se va desfasura pe pagina oficiala de Facebook - Andra Music, unde Andra ii provoaca pe admiratori sa se inscrie in cursa pentru cele 4 receptoare colorate printr-un comentariu in care sa spuna care a fost cea mai buna veste pe care au primit-o la telefonul mobil si de la cine a venit.

Cum ti se pare noul videoclip Andra? Ai vazut pozele de la filmari si making of-ul noului videoclip, "Telephone"? S-a dovedit pe masura asteptarilor?

Sursa: www.urban.ro Autor: Daimon, postat luni, 22 august 2011, 11:31

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri