Stiri

James Morrison + Nelly Furtado = Broken Strings

James Morrison + Nelly Furtado = Broken Strings

James Morrison a inregistrat o colaborare cu Nelly Furtado la piesa Broken Strings, un single care cu siguranta ca va capta atentia publicului si se va auzi in toate masinile. Piesa reprezinta cel de-al doilea single de pe noul album James Morrison "Songs For You, Truths For Me" si a fost lansata la casa de discuri Polydor Records.

Albumul a debutat pe locul 3 atunci cand a fost lansat, pe 29 septembrie 2008, si a reusit sa vanda peste 200.000 de discuri in doar cateva saptamani. James a anuntat si ca porneste intr-un turneu ce va cuprinde 11 concerte si se va desfasura in martie - aprilie 2009 in Marea Britanie, ca o continuare a celui ce s-a desfasurat anul trecut cu casa inchisa.

Primul concert pe care artistul il va sustine la anul este cel din Manchester, pe 20 martie, iar ultimul va fi la Bournemouth BIC pe data de 7 aprilie. De la lansarea primului album, no 1 in topurile din UK in iulie 2006 si vandut in peste doua milioane de exemplare in intreaga lume, James a concertat alaturi de Corinne Bailey-Rae si John Mayer, a urcat pe scena impreuna cu idolul sau, Cat Stevens.

Vocea lui James Morrison a fost adesea laudata in mai multe ocazii de catre multa lume, dar poate ca cel mai bine a punctat talentul lui James, Jerry Wexler, legenda de la Atlantic Records: "Mai presus de orice ramane o voce inconfundabila. Daca o asculti o data, o vei recunoaste pentru tot restul vietii".

Nelly Furtado, cea cu care James Morrison a inregistrat duet-ul Broken Strings a avut urmatoarele de spus despre colaborare: "Eu si James ne-am distrat de minunte in Toronto in noaptea in care am inregistrat aceasta piesa. Rade mult, fumeaza mult si are o voce a naibii de buna. In plus, la mixaj, vocea sa a iesit mult mia puternica decat a mea. Multumesc baieti pentru ajutor. Data viitoare cand ne vedem poate imi da niste lectii de canto, sau macar ma invata cateva siretlicuri. Si as mai vrea sa spun ca James este pur si simplu adorabil. De fapt, daca ma gandesc mai bine, il pot promova de la statutul de adorabil la acela de sexy. Esti foarte tare, James".

Sursa: Universal Music Romania Autor: RooT, postat vineri, 14 noiembrie 2008, 12:32

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri