Stiri

VH2 si Magnolia in deschidere la Roxette

VH2 si Magnolia in deschidere la Roxette

 

Va putem spune astazi cine va deschide concertul Roxette care va avea loc pe 30 mai la Bucuresti. Este vorba de VH2 si de Magnolia  una din vocile cele mai tinere de pe  scena muzicala romaneasca. 
 
Evenimentul organizat de Emagic si sustinut de Avon si Ciuc Premium, primul care se opreste in Romania, este al zecelea turneu mondial din cariera trupei, care a revenit in activitate dupa o perioada de pauza. Detalii despre concert puteti afla aici, iar mai jos gasiti informatiile oferite de comunicatul de presa care anunta trupele de deschidere: 
 
VH2 si Magnolia deschid concertul pe care duo-ul suedez Roxette il va sustine pentru prima data in Romania, pe data de 30 mai la Zone Arena.
 
VH2 este fara indoiala o trupa care nu mai are nevoie de prezentare, un adevarat “supergrup” ce include cateva dintre cele mai apreciate nume ale muzici romanesti din ultimii 25 de ani. VH2 a fost infiintata de Gabriel Cotabita si Mihai Pocorschi, alaturi de cei doi aflandu-se in componenta actuala Catalin Tuta Popescu – keyboards, backround vocals, Razvan “Lapi” Lupu – tobe, backround vocals, Vladimir Pocorschi – lead guitar, backround vocals, Eugen’”Soe” Sonia – bass, Catalin “Teava” Catoiu – percutie. Primul single al trupei, “Trece vremea”, extrem de bine primit de public, a precedat aparitia albumului de debut VH2, “Greatest Hits”. Materialul a fost reediat un an mai tarziu, sub numele “Daca n-ai iubi”, incluzand, alaturi de single-ul omonim, piese precum “Fiecare zi fara tine”, “Mai stai”, “Nu-mi mai pasa”. Luna aceasta, pe 18 mai, VH2 va lansa un nou material discografic ce va purta numele “2-VH2”, cele mai noi piese incluse pe acest album putand fi ascultate de fanii trupei si in cadrul concertului ce va preceda show-ul Roxette din 30 mai.
 
O prezenta mai noua pe scena muzicala autohtona, Magnolia este proiectul “de suflet” al Ralucai Leahu, cunoscuta atat pentru activitatea sa muzicala, cat si ca DJ si prezentator de radio si TV. Alaturi de Dan Leahu – chitara si synth, Radu Anghel la bass si Bogdan Morosanu la tobe, Magnolia manipuleaza sunetele si penduleaza intre stiluri, rezultatul fiind un sound fresh, reconfortant si imbietor Astfel, stilul retro predomina, dar muzica disco este doar un teren de joaca pentru influentele electro, pop, soul si chiar rock. La finele anului trecut, Magnolia a cantat in deschiderea concertului pe care I Blame Coco, trupa fiicei lui Sting, l-a sustinut in Bucuresti, lansand la scurt timp dupa si single-ul de debut, “Music”, ce poate fi ascultat si site-ul oficial al trupei, www.magnoliamusic.ro.
 
Pe 30 mai, VH2 si Magnolia vor concerta la Zone Arena in deschiderea concertului sustinut de Roxette pentru prima data la Bucuresti. Biletele pentru acest spectacol sunt disponibile pe www.myticket.ro , in reteaua magazinelor Diverta, la Sala Palatului, libraria Mihai Eminescu, magazinul Muzica si The Ark, la mai multe categorii de pret: Golden VIP (cu loc, in fata scenei) 350 lei, Tribuna VIP (cu loc, in tribuna) 250 lei, Gazon A (in picioare) 120 lei.
Sursa: www.monden.info Autor: Daimon, postat joi, 05 mai 2011, 17:11

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri