Evenimente

Concert BRYAN FERRY in Romania pe 18 septembrie 2011!

18-09-2011 18:00, Sala Palatului, Bucuresti Domeniu: Muzica

Concertul BRYAN FERRY programat pentru data de 1 mai la Sala Palatului din Bucuresti se amana pentru data de 18 septembrie.  

Detaliile privind noua locatie a concertului BRYAN FERRY de la Bucuresti din 18 septembrie vor fi comunicate in cursul saptamanii viitoare.
 
Artistul a fot supus unor teste medicale amanuntite in ultimele doua saptamani; in urma rezultatelor medicul personal al artistului i-a recomandat o pauza de minimum o luna intre cele doua turnee internationale, cel cu Roxy Music pe care tocmai l-a incheiat in martie in Noua Zeelanda si cel solo din Europa care ar fi trebuit sa inceapa pe 19 aprilie. Asadar primele sapte concerte programate intial pentru luna aprilie si cel de la Bucuresti de pe data de 1 mai au fost reprogramate.
 
Biletele achizitionate pentru concertul din 1 mai raman valabile si pentru concertul din 18 septembrie. 
In cazul in care cei care si-au cumparat bilet nu pot sau nu doresc sa participle la eveniment la noua data, isi pot recupera banii pe bilete de la punctele de vanzare de la care au fost achizitionate. 
Pentru biletele achizitionate online, cei care doresc returnarea acestora sunt rugati sa trimita detaliile comenzilor pe adresa contact@eventim.ro. 
 
Suma reprezentand pretul biletului va fi rambursata integral in baza biletului pe care cumparatorul il va prezenta ca fiind intact si valid. Biletele pot fi returnate in perioada 15 aprilie – 14 mai 2011.
 
Concertul BRYAN FERRY din 18 septembrie 2011 este produs de One Event.

 

One Event anunta concertul extraordinar BRYAN FERRY, in premiera in Romania, la Bucuresti

Renumitul muzician, textier si compozitor britanic, membru fondator al legendarei trupe Roxy Music si autor al unor hituri precum "Slave To Love", “Don’t Stop The Dance”, "More Than This", “Shameless”, “One Night” sau "Avalon", va concerta pentru prima data in Romania la Sala Palatului din Bucuresti, pe data de 1 mai 2011.

Supranumit adesea “Mr. Cool”, "The King Of Cool” sau ”The Electric Lounge Lizard", Ferry si-a inceput cariera solo in anul 1973 cand inca era membru al trupei Roxy Music, alaturi de un alt celebru compozitor si muzician britanic, Brian Eno.

De-a lungul carierei impresionante a compus si inregistrat nu mai putin de 13 albume solo, trei dintre ele ajungand No.1 in Marea Britanie si 8 albume cu Roxy Music. De asemenea 10 din single-urile lansate de Ferry au intrat in Top 5 si Top 10 UK Charts, in timp ce multe dintre hiturile sale au aparut pe diferite compilatii si soundtrack-uri pentru filme si documentare precum ‘Noua Saptamani si ½’ in regia lui Adrian Lyne, ‘Bitter Moon’ al lui Roman Polansky, ‘Legend’ de Ridley Scott, ‘Phenomenon’ de Jon Turteltaub si ‘The Walker’ al lui Woody Harrelson.

Ca artist solo si vocalist al trupei Roxy Music, BRYAN FERRY a primit de-a lungul timpului nenumarate premii si distinctii printre care “Ivor Novello Award” pentru contributia extraordinara adusa muzicii britanice, “Q Life Time Achievement Award” pentru intreaga activitate a trupei Roxy Music, “BMI Icon Award” pentru influenta semnificativa asupra noilor generatii de muzicieni; el se alatura astfel unei companii selecte formata din figuri proeminente ale scenei muzicale internationale ca David Gilmour, Peter Gabriel, Van Morrison, Steve Winwood sau Ray Davies.

Noile compozitii BRYAN FERRY precum si hit-urile care l-au consacrat vor putea fi ascultate in premiera live la Sala Palatului din Bucuresti pe data de 1 mai.

Biletele pentru acest spectacol sunt disponibile in reteaua Eventim: online pe www.eventim.ro, in magazinele Germanos, Orange¸Vodafone, Domo in librariile Humanitas si Carturesti, putand fi procurate la urmatoarele categorii de pret in functie de pozitia in sala: 100, 140, 180, 240 si 300 lei pana la data de 20 martie; 120, 160, 210, 280 si 350 lei in perioada 21 martie – 1 mai 2011.


 

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau