Despre Fanclub.ro

Bine ai venit pe Fanclub.ro, locul de intalnire al fanilor!

Aici gasesti vedetele tale preferate si fancluburile lor, biografiile sau galeriile media. Iar daca nu gasesti vedeta ta preferata pe Fanclub.ro, o propui si poti contribui chiar tu la pagina vedetei, prin adaugarea de poze, video, stiri, etc. Fiecare actiune iti este recompensata cu puncte, care te propulseaza in clasamentul utilizatorilor.

Fanclub.ro iti pune la dispozitie propria ta pagina pe FanClub.ro, pe care o poti personaliza dupa preferinte, poti posta poze sau video, poti invita alti utilizatori sa ti se alature, poti comenta continutul altor utilizatori. Comunici cu ceilalti prieteni pe forum si in fancluburile preferate. Si pentru toate acestea castigi puncte si premii !

Cu siguranta multe persoane impartasesc aceleasi pasiuni ca si tine, vad aceleasi filme, asculta aceeasi muzica, citesc aceleasi carti. Sau poate ca nu...Fii primul care indica ultimul succes cinematografic, sau fa recenzia ultimei carti citite. Lasa-ne parerile tale sau comenteaza parerile altora. Fa comentarii "la cald" despre ultimul concert sau meci la care ai fost. Ai la dispozitie Forumul, Fancluburile, Blogul tau si/sau paginile prietenilor. Nu ai decat de castigat !

Cei mai activi FanClubberi sunt recompensati. Cum?

Fiecare actiune pe care o faci in comunitatea FanClub este recompensata. De fiecare data cand moderatorii nostri aproba o stire, un post in forum, o poza sau un fisier video postat de catre tine, ti se aloca un anumit numar de puncte. Pe baza punctajului se alcatuieste un clasament al utilizatorilor si ti se acorda un anumit nivel de membru. In functie de nivelul la care te situezi, precum si de interesul tau, vei fi recompensat, de la premii pana la primirea dreptului de moderare al unor sectiuni din site, daca, bineinteles, esti interesat.

Cum este punctata fiecare actiune?
  • Bonus de aderare: 20 puncte
  • Forum (aprobare thread sau post in forum): 2 puncte
  • Ale tale (aprobare stire, post in blog): 2 puncte
  • Incarcare foto (aprobata): 2 puncte
  • Incarcare video (aprobata): 3 puncte
  • Propunere vedeta / fanclub (aprobata): 1 punct
  • Aprobare versuri: 2 puncte
  • In plus, vechii utilizatori sunt recompensati pentru fidelitate. Daca esti membru FanClub de mai mult de 1 an, primesti 50 de puncte suplimentar.

Te asteptam in Comunitatea FanClub! Fii FanClubber activ si aduna puncte. Ne vedem inauntru!

Pentru alte informatii privind politica Fanclub.ro, va invitam sa cititi si sectiunea "Acord de confidentialitate"

Pentru mai multe detalii despre Fanclub.ro, va recomandam si sectiunea "Termeni si conditii de utilizare a website-ului".