Termeni si conditii

Conditii generale de utilizare a site-ului

Site-ul fanclub.ro este proprietatea societatii UZINA DE NET INTERACTIVE SRL, cu sediul in Bucuresti, Sector 3, Str. Cindrel, Nr.34B, Ap.1, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. de ordine J40/5829/08.06.2010, Cod Unic de Inregistrare 27031599.

Prin folosirea siteului Fanclub.ro, Funclub.ro sau a siteurilor accesibile prin subdomeniile acestora se considera ca intelegeti si sunteti de acord cu acesti termeni si conditii. Ne rezervam dreptul sa modificam acesti termeni si conditii oricand si de cate ori este nevoie. Acest site se adreseaza adolescentilor si adultilor. Acest site nu se adreseaza copiilor sub 14 ani.

1. Drepturi de autor

Toate marcile si logourile sunt proprietatea Fanclub.ro. Folosirea lor fara consimtamantul Fanclub.ro constituie incalcare a legii si se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Acest site nu detine dreptul de autor pentru imaginile, fotografiile, versurile sau alte tipuri de obiecte prezentate aici si contribuite de catre utilizatorii sai. Obiectele si informatiile de pe acest site sunt contributia vizitatorilor si sunt considerate de catre noi a fi domeniu public. Acest site nu doreste sa incalce dreptul la proprietate intelectuala. Politica noastra este de a face totul posibil pentru a respecta dreptul de copyright al partilor externe. Unde este posibil se vor afisa informatii cu privire la autor, detinator al dreptului de autor si modalitati de a procura produsul initial. Daca considerati ca a fost incalcat dreptul dumneavoastra de autor, va rugam sa reclamati respectivul obiect folosind optiunea specializata de reclamare a unui obiect si noi vom lua masuri la primirea avertismentului. De asemenea, puteti sa ne trimiteti un email in care sa specificati cu exactitate motivele si obiectele afectate. Va rugam sa includeti cat mai multe informatii la trimiterea emailului: adresa de accesare a obietului, modul in care credeti ca a fost efectuata incalcarea, etc. Orice problema legata de drepturile de autor are prioritate si va fi rezolvata imediat.

2. Gestionarea continutului

Fanclub.ro nu poate verifica materialul contribuit de toti utilizatorii site-ului si nu este responsabil pentru materialul respectiv. Fanclub.ro foloseste pentru verificarea si aprobarea materialului de pe site un sistem ierarhic bazat pe utilizatori cu functie de administrator sau moderator care au responsabilitatea de a hotari asupra publicarii sau refuzarii continutului. Fanclub.ro isi rezerva dreptul sa modifice, sa mute sau sa stearga orice material publicat care incalca acesti termeni si conditii sau este inacceptabil din diverse motive. Utilizatorul care a publicat materialul este singurul raspunzator pentru el. Fanclub.ro are dreptul, dar nu obligatia de a corecta erori in materialul publicat, iar modul de determinare al erorilor ramane la discretia moderatorilor si a administratorilor Fanclub.ro.

3. Drepturile utilizatorilor

Vizitarea si accesarea de catre utilizatori si de catre orice persoane a site-ului, cu utilizarea corespunzatoare a serviciului, se poate face in trei modalitati: ca membru inregistrat (atunci cand persoana respectiva a mai vizitat site-ul si s-a inregistrat ca membru) si ca oaspete (persoana respectiva nu a mai vizitat site-ul, nu solicita inregistrarea in acest moment, doar viziteaza site-ul si acceseaza informatia disponibila). In calitate de oaspete, utilizatorul poate sa vizualizeze informatia continuta in site, activitatea sa si interactiunea cu ceilalti utilizatori fiind restrictionata. Pentru a putea interactiona in orice fel cu utilizatorii site-ului, oaspetele va trebui sa se inregistreze ca si membru si va beneficia pe deplin de avantajele puse la dispozitia sa de catre Fanclub.ro.

4. Contributii ale utilizatorilor

Prin contribuirea utilizatorului cu material se considera ca acel utilizator da dreptul siteului de a folosi materialul respectiv fara restrictii, in ce activitati considera, incluzand dar nu limitat la distribuire, modificare, creare de materiale derivate, distributie a informatiei si dreptul de a oferi acest drept mai departe asupra materialului.

5. Furnizarea de date si informatii

Inregistrarea ca membru atrage obligatia utilizatorilor respectivi de a furniza date si informatii complete, exacte, actuale si reale despre acestia, cum ar fi: numele de utilizator, adresa de e-mail, locatia, precum si orice informatii care sunt solicitate pentru inscriere. Furnizarea de catre utilizatori a oricaror date si informatii false este interzisa, iar raspunderea in acest caz apartine respectivilor utilizatori si nu Fanclub.ro. Utilizatorii site-ului isi asuma obligatia de a furniza informatii, ori de a completa, preciza sau actualiza informatiile prezentate, ori de cate ori acest lucru se impune (daca modificarile aparute pot afecta acuratetea serviciilor oferite) sau acest lucru le este solicitat de catre Fanclub.ro. Prin simpla lor inregistrare ca membri ori ca oaspeti, utilizatorii respectivi accepta ca Fanclub.ro sa utilizeze si sa prelucreze datele personale transmise catre Fanclub.ro pentru prestarea serviciului.

6. Numele de user si parola de acces

Utilizatorii site-ului isi asuma obligatia de a nu divulga parola de acces ori numele de user si de a pastra in conditii de securitate parola de acces ori numele de user, mentinand stricta confidentialitate a acestora astfel incat acestea sa nu poata fi aflate de catre terte persoane. Incalcarea acestei obligatii atrage raspunderea utilizatorilor respectivi pentru orice consecinte produse, iar Fanclub.ro nu are, in acest caz, nici o raspundere. Utilizatorii vor instiinta imediat Fanclub.ro despre orice caz de utilizare neautorizata a parolei de acces si a numelui de user ori despre orice situatie in care utilizarea acestora se face de catre persoane care nu sunt inregistrate ca membri, ori despre orice situatie in care este posibil acest lucru datorita faptului ca parola de acces ori numele de user al unui utilizator vor fi ajuns in orice mod la dispozitia unor terte persoane.

7. Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Fanclub.ro va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate in aceasta conventie, datele personale furnizate de catre utilizatori. Datele personale furnizate de catre utilizatori sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor sale de catre Fanclub.ro. In momentul crearii contului utilizatorii au posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele, etc. oferite de serviciul nostru prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului. Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supusi unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, utilizatorii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care le privesc si sa solicite stergerea datelor. Fiecare utilizator este de acord ca stergerea datelor sale personale va fi urmata de stergerea contului sau din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciile oferite de Fanclub.ro. Pentru exercitarea acestor drepturi utilizatorul poate face o cerere in scris cu cerinta sa, pe care sa o trimita apoi fie prin posta scrisa la adresa Fanclub.ro, Str. Balcesti nr 5, sector 3 Bucuresti, cu mentiunea "Pentru Fanclub.ro ", fie prin e-mail la adresa suport@fanclub.ro

8. Siteuri externe

Fanclub.ro nu reprezinta in nici un fel continutul unui site pe care l-ati accesat prin intermediul siteului Fanclub.ro. Cand accesati un asemenea site trebuie sa intelegeti ca acesta este independent de Fanclub.ro si ca Fanclub.ro nu are control in nici un fel asupra continutul acestui site. Un link catre un site in cadrul siteului Fanclub.ro nu inseamna ca Fanclub.ro accepta sau este responsabil pentru continutul siteului respectiv.

9. Limitarea obligatiilor

Fanclub.ro nu garanteaza functionarea neintrerupta si fara erori a siteului. Continutul este distribuit la calitatea la care a fost adaugat de utilizator si nu se ofera nici un fel de garantie referitor la acest continut. De asemenea nu se garanteaza in nici un fel dreptul de copiere al materialului afisat sau downloadat de pe Fanclub.ro. Fanclub.ro nu poate fi tras la raspundere pentru nici un fel de stricaciuni directe sau indirecte legate de continutul sau numele siteului Fanclub.ro.

Pentru alte informatii privind politica Fanclub.ro, va invitam sa cititi si sectiunea "Acord de confidentialitate"

Pentru mai multe detalii despre Fanclub.ro, va recomandam sa incepeti cu pagina "Despre noi".