Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate Fanclub.ro

BEYOND MEDIA S.R.L., compania care gestioneaza website-ul si serviciul Fanclub.ro este o companie responsabila, care pastreaza cu strictete date si informatiile pe care le oferiti prin intermediul acestui website. Prin acest document va informam asupra bunelor noastre practici in domeniul colectarii si gestionarii de date personale, si va asiguram inca o data ca practicile noastre respecta toate normele legale din domeniu, respectand in totalitate recomandarile IAB Romania.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, BEYOND MEDIA S.R.L., ca administrator al website-ului Fanclub.ro, pe care il vizitati in acest moment, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii acestor date este de a asigura utilizatorilor Fanclub.ro un serviciu online performant.

BEYOND MEDIA S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub nr. 5472.

1. Administrator

Website-ul Fanclub.ro este administrat de BEYOND MEDIA S.R.L., companie romaneasca, avand sediul in Bucuresti, Str. Balcesti nr. 5, Sector 3. Pentru orice informatii despre confidentialitatea informatiilor pe care le introduceti pe Fanclub.ro, va invitam sa ne scrieti la adresa confidentialitate@ fanclub.ro

2. Informatii culese de Fanclub.ro despre Dvs.

Fanclub.ro este un website interactiv care ofera utilizatorilor posibilitatea de a interactiona in legatura cu diverse preferinte, vedete preferate sau subiecte de interes general, prin intermediul site-ului, al forumului sau al paginilor personale pe care le pot crea in cadrul Fanclub.ro.

Fanclub.ro culege doua tipuri de informatii despre dvs.: datele pe care ni le furnizati direct, necesare la inscrierea ca utilizator Fanclub.ro, precum si date despre activitatea dvs. pe website, colectate in mod automat de catre programele de statistica web integrate pe website-ul Fanclub.ro.

In plus, atunci cand vizitati orice website, dezvaluiti anumite informatii despre dvs.: ora accesarii, paginile accesate, durata vizitei s.a.m.d. Fanclub.ro inregistreaza, ca majoritatea website-urilor, aceste informatii, si le analizeaza pentru a va imbunatati experienta pe website, pentru a imbunatati accesul la cele mai folosite sectiuni, etc. Aceste informatii nu sunt folosite pentru a va identifica personal, ci sunt folosite in mod anonim pentru a determina folosirea generica a website-ului Fanclub.ro.

3. Cum foloseste Fanclub.ro informatiile colectate pe website

In functie de modul in care sunt colectate, Fanclub.ro foloseste informatiile despre utilizatori in urmatoarele moduri:

- Informatiile colectate direct de la utilizatori, adica datele pe care le completati pe website pentru a va inscrie ca utilizator pe website, cum ar fi datele demografice (varsta, sex, mediu urban/rural, studii), precum si datele din sondajele completate care devin parte a unui cont de utilizator pe Fanclub.ro. In cazul in care nu sunteti de acord sa aveti un cont pe Fanclub.ro, veti avea posibilitatea de a va sterge acest cont.

- In mod exclusiv, in cazul in care v-ati exprimat expres acordul pentru asta, Fanclub.ro, respectiv BEYOND MEDIA S.R.L. vor putea sa foloseasca datele oferite de dvs. pentru a va informa despre noutati aparute pe Fanclub.ro sau despre BEYOND MEDIA S.R.L. sau alte oferte ale partenerilor nostri. Daca v-ati exprimat initial acordul pentru asta, si v-ati razgandit, veti avea posibilitatea de a renunta la aceasta optiune odata cu stergerea contului pe Fanclub.ro.

- Informatiile din programele automate de statistica ale website-ului Fanclub.ro sunt folosite in mod exclusiv pentru analize statistice, si pentru a va imbunatati experienta pe website, pentru a imbunatati accesul la cele mai folosite sectiuni, etc.

4. Garantii ale pastrarii datelor personale in conditii de securitate si siguranta

Confidentialitatea si protectia informatiilor pe care ni le oferiti sunt de importanta maxima pentru noi. Toate informatiile pe care ni le oferiti sunt stocate pe serverele Fanclub.ro in conditii de maxima securitate si siguranta, si nu vor fi folosite decat in scopurile declarate mai sus.

BEYOND MEDIA S.R.L. isi rezerva dreptul de a va solicita acordul, in mod expres, si pentru a folosi aceste date si informatii pentru alte activitati de marketing, insa niciodata nu va incepe aceste activitati fara acordul dvs. exprimat in mod explicit.

Fanclub.ro si BEYOND MEDIA S.R.L. va asigura ca nu inchiriaza, nu vinde, si nu instraineaza, in nici un fel, datele indentificabile personal pe care ni le oferiti prin intermediul Fanclub.ro.

Pentru alte informatii privind politica Fanclub.ro, va invitam sa cititi si sectiunea "Termeni si conditii de utilizare a website-ului".

Pentru mai multe detalii despre Fanclub.ro, va recomandam sa incepeti cu pagina "Despre noi".