Stiri

16.000 de inscrieri

16.000 de inscrieri

Anul trecut luna martie aducea pe micile ecrane o noua emisiune care a prins rapid la public. 'Big Brother' s-a dovedit un format de succes, milioane de romani ramanand lipiti de televizoare, aproape patru luni, pentru a vedea aventurile si muncile la care au fost supusi cei 12 concurenti, chiar daca scenele de sex din 'Casa', asteptate cu sufletul la gura, au stralucit prin absenta.

La un an distanta, producatorii de la Prima TV au declansat operatiunea de cautare a altor 12 doritori de a intra in atentia ochiului scrutator al 'Fratelui cel Mare'. Pentru aceasta toti curajosii cu varste cuprinse intre 20 si 35 de ani au trecut de o prima etapa a selectiei, aparent cea mai usoara: inscrierea prin telefon.

Pana in 16 ianuarie, data limita a inscrierilor, facusera acest gest aproape 16.000 de persoane. Dupa completarea, prin posta, a unor formulare de catre candidati si aplicarea primelor criterii de selectie, ce au fost tinute in secret pana acum de realizatori, au fost validate aproximativ 900 de cereri. Incepand cu 26 ianuarie, aspirantii la un loc in familia 'Big Brother' vor fi 'cernuti' printr-o alta 'sita'.

De data aceasta, ei vor trebui sa se prezinte, in carne si oase, la sediul televiziunii. A doua editie va aduce sarcini mai dificile, dar si un premiu mai mare, de 75.000 de euro. Nu se stie, pana in acest moment, daca si prezentatorii din 2003 ai emisiunii, Andreea Raicu si Virgil Iantu, vor ramane 'la posturi'.

Sursa: intercont.ro: Gabriel Penes - Libertatea Autor: Anonymous, postat marti, 20 ianuarie 2004, 00:00

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri