Stiri

30.06.2010 - Eclipse

30.06.2010 - Eclipse

Nu va ganditi ca este vorba de vreo eclipsa ci o sa apara urmatorul film din seria Twilight.

Al treilea film al seriei "Twilight", unul dintre marile succese de casa ale anului 2008, va fi regizat de David Slade, un cineast specializat in regia filmelor horror, urmand sa apara pe marile ecrane in vara anului 2010, informeaza Reuters.

"Twilight 3 - Eclipse" este a treia ecranizare din seria celor patru carti care alcatuiesc saga autoarei Stephenie Meyer - o tanara scriitoare catalogata de critici ca fiind noua J. K. Rowling. Filmul va fi lansat pe 30 iunie 2010.
    
Stephenie Meyer a salutat, de altfel, numirea ca regizor al filmului a lui David Slade, pe care l-a calificat drept "un cineast vizionar".

Regizorul a devenit cunoscut in 2006, odata cu lansarea pe marile ecrane a thriller-ului "Hard Candy", in care a fost distribuita actrita Ellen Page, devenita celebra ulterior pentru rolul din pelicula "Juno".

De asemenea, filmul horror "30 Days of Night" (2007), regizat de David Slade, care prezinta povestea unor vampiri din Alaska, a avut incasari de 75 de milioane de dolari pe plan mondial.
    
Un adevarat fenomen in Statele Unite, prima parte a seriei, "Amurg/ Twilight", a inregistrat incasari de peste 70,5 milioane de dolari in primele trei zile de la lansarea ei in cinematografele nord-americane.

Cu peste 30 de milioane de dolari incasati doar in ziua premierei, productia Summit Entertainment s-a clasat pe locul al treilea in topul vanzarilor online de bilete, imediat dupa "Star Wars: Razbunarea Sith" si "Cavalerul Negru/ The Dark Knight".
    
Povestile lui Stephenie Meyer s-au vandut in peste 25 de milioane de exemplare in intreaga lume. "Amurg" aduce pe marile ecrane o poveste de dragoste moderna si plina de actiune, intre un vampir si o muritoare.
    
Summit Entertainment, producatorul seriei, a dorit ca fiecare roman sa fie adaptat de cate un regizor diferit si i-a incredintat lui Chris Weitz regia celui de-al doilea roman, "Twilight - New Moon".

Weitz, care a regizat comedia "Placinta americana" (1999), a inceput de curand filmarile la cel de-al doilea film din seria "Twilight", in orasul canadian Vancouver.

Sursa: rimel.ro Autor: Florence, postat miercuri, 24 martie 2010, 10:24

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri