Stiri

30 de ani de Iris in sepembrie pe Otopeni

30 de ani de Iris in sepembrie pe Otopeni

Trupa Iris va sarbatori aniversarea a 30 de ani de la infiintare printr-un megaconcert care va avea loc, pe Aeroportul Otopeni.

Ca si la aniversarea de 25 de ani, cand invitati au fost cei de la Uriah Heep, membrii trupei vor avea, si anul acesta, o serie de invitati, atat din tara, cat si din strainatate. "Spectacolul va avea loc pe 7 sau 8 septembrie, pe Aeroportul Otopeni', a declarat Nelu Dumitrescu, tobosarul grupului si singurul care a ramas din prima componenta Iris. "Vom prezenta un spectacol inedit, pe care n-ar trebui sa-l ratati", a continuat Dumitrescu.

De luni, trupa va intra in studio pentru a incepe inregistrarile la dublul album "Iris 30, cei ce vor fi". "Noi am numit-o opera rock, pentru ca vom inregistra alaturi de o orchestra simfonica, de corul Operei, totul este foarte elaborat", a mai spus Dumitrescu.

Noul material inregistrat va fi prezentat in prima auditie pe Aeroportul Otopeni, iar concertul va fi inregistrat si transpus in format DVD. Trupa Iris a luat fiinta in 1977, in formula Nutu Olteanu, Emil Lechinteanu, Nelu Dumitrescu. De-a lungul timpului, formatia si-a schimbat de mai multe ori componenta, insa niciodata nu s-a pus problema destramarii. Iris a evoluat in peste 4.500 de concerte cu Cristi Minculescu, actualul lider si vocalist al formatiei.

Sursa: antena3.ro Autor: Anonymous, postat luni, 21 mai 2007, 11:06

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri