Stiri

8000 de maini pentru Gianna Nannini

8000 de maini pentru Gianna Nannini

Gianna Nannini a cantat pe scena Arenelor Romane din Capitala in fata a peste 4000 de spectatori intr-un concert prezentat de Fiat Bravo si organizat de Events.

Gianna Nannini a aterizat pe aeroportul Henri Coanda pe 21 septembrie seara. Si-a petrecut ziua de azi repetand intens pentru concert, alaturi de trupa ei alcatuita din 6 instrumentisti. Accesul la spectacol a fost permis incepand cu ora 19.30, fata de 18.30 anuntat, datorita probelor de sunet prelungite. Gianna a intrat pe scena la ora 20.30, in uralele multimii, si a cantat 21 de piese, printre care s-au numarat cele mai cunoscute hituri ale ei: Profumo, I Maschi, Meravigliosa Creatura, Bello e Impossibile, Aria, Un' Estate Italiana.

Gianna si-a reconfirmat statutul de star pop-rock cu acte in regula, transformand scena Arenelor intr-o explozie de sunet, lumina si, cel mai important de atitudine. Ultimul spectacol din cadrul turneului GIANNABEST a ridicat peste 8000 de maini in aer si a facut sa rasune refrene italiene incendiare intr-o seara de toamna romaneasca racoroasa. Pe scena, alaturi de Hans Maahn, Stephan Ebn, Thomas Lang, Giacomo Castellano, Davide Ferrario, Davide Tagliapietra, s-a aflat si violonistul de origine romana Bazil Stanescu.

Sursa: musichat.ro Autor: RooT, postat joi, 25 septembrie 2008, 16:24

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri